Survive the Night (2020) online subtitrat

Survive the Night
Survive the Night (2020)

Trebuie să coborâți barul pentru un thriller de top, precum „Supraviețuiesc noaptea”. Dacă te ține treaz, consideră că este un succes.

Bruce Willis apare în unele scene ca Frank, un șerif retras a cărui casă rurală este invadată de doi frați violenți, dar strâns legați, care au nevoie de un chirurg după ce au împușcat o benzinărie. Mathias ( Tyler Jon Olson ) a primit o rană urâtă la picior atunci când însoțitorul a revenit la foc, iar fratele său mai puțin stabil Jamie ( Shea Buckner ) trebuie să găsească pe cineva care să facă o operație de casă. Frații strâns legați ar fi trebuit să fugă în Mexic după un jaf pe care nu-l vedem, dar Jamie a trebuit doar să meargă și să tragă un popas la întâmplare în călătoria lor.

Dar înainte de aceasta, „Supraviețuim noaptea” lui Matt Eskandari declanșează drama unei legături între Frank (Willis) și dragul său profesionist medical Rich ( Chad Michael Murray ). Căzut pe un balansoar, Willis ia niște înghițituri înghițitoare de ceai înghețat și apoi lătră la Rich pentru că a fost un ratat, pentru că este eroarea lui Rich în timpul unei operațiuni de urgență care a condus la Rich în judecată și a trebuit să-și mute soția și fiica cu Frank și sotia lui. Murray investește în această telenovelă macho un pic, dar scena are același tip de a lua ca o scenă ulterioară în care Willis are dintr-o dată o auto-socoteală privată, sfâșietoare – se simte complet fals.

Apoi, frații își fac apariția, după ce l-au urmărit pe Rich înapoi de la un concert de spital. Jamie îl forțează pe Rich la punctul de armă să efectueze o intervenție improvizată pe Mathias, în timp ce propria familie a lui Rich este legată (inclusiv Frank scowling, în mare parte Frank tăcut). Aici falsul marketing al filmului este deosebit de obositor – nu există AK-47s și bărbați mascați aici ca pe afiș, ci doar doi frați smiorcaiți, înfocați, înarmați cu arme de mână, disperați de o soluție, dar care nici măcar nu pot pompa gaz fără să omori pe cineva. Cu toate acestea, chiar și cu aceste mize fundamentate, în care oricine are arma are puterea, scenariul a văzut în mod obsedant ferăstrău între momentele în care Rich și familia sa sunt liberi și se luptă sau dacă sunt legați din nou, operațiunea se reia. Aproape că puteți visa ceva mai mult despre capacitatea de durere a oricărui om, dar, tot ce veți obține sunt variații pe „Puneți arma jos!”.

Pentru un film atât de scăzut, editat și fără griji, „Supraviețuiește noaptea” abia oferă chiar și atunci când vine vorba de bucurii de testosteron la care aceste tipuri de filme pot fi ușor distilate. O goană de mașini arată mai degrabă ca un camion care pur și simplu urmărește o mașină sport pe un drum noroios; aceeași lipsă de pizzazz se întâmplă cu scurte explozii de violență, unde poate fi greu de spus ce s-a întâmplat exact pentru că o lovitură sau două s-au pierdut. În schimb, „Supraviețuiește noaptea” nu se poate exprima cel mai bine decât în ​​prim-planul rănii impresionante de Mathias sau cu urletele și urletele bărbaților care se adresează propriilor lor găuri surpriză. Distribuția de susținere a lui Willis face o muncă vizibilă pentru a vinde acest curs frenetic al evenimentelor, dar scenariul lui Doug Wolfe face evident gama sa emoțională limitată

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2020 342 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar