Survival Box (2019) online subtitrat

Survival Box
Survival Box (2019)

Dacă veți captura șapte persoane într-un buncăr nuclear, trebuie să fie interesante sau trebuie să aibă lucruri interesante de făcut. Noul thriller Survival Box nu îndeplinește niciuna dintre aceste cerințe.

Deschidere pe 2 ianuarie 2018 – ziua în care Donald Trump l-a călcat pe Kim Jong-un despre a avea un buton nuclear mai bun – Survival Box ne blochează cu o mână de tineri care se întâmplă să se petreacă într-un refugiu subteran în timpul unei alerte nucleare. Ușile explozive sigilează și, fie prin noroc, fie prin noroc putred, eroii noștri – trei frați și patru prieteni – ajung să se așeze la sfârșitul lumii.

Și atunci, stau doar să stea.

Primul lungmetraj al autorului și regizorului de scenă William Scoular oferă o abordare constantă inertă a cinematografiei post-apocalipse. Cu absolut nicio informație care să vină sau să iasă și nici o imagine din lumea exterioară, cu excepția a două camere de perimetru, nu este nimic de făcut de eroii noștri. Ne sunt necesare nevoile de bază: există mâncare și apă timp de cel puțin opt luni. Există putere și aer. Există chiar și alcool. Există doar … nimic de discutat.

Scott (Adam Moryto), cel mai în vârstă de câțiva ani, i se spune ce a făcut de frații săi Chris (Paul Syrstad) și Josh (Jake Kenny-Byrne); Amy (Tori Khalil) își face griji ca prietena ei Camilla (Michala Brasseur) nu poate face față unui dezastru atât de curând după ce și-a pierdut mama. Kit (María José Zuniga) devine din ce în ce mai rău fără medicamentele ei; autodenumirea reliefului comic Travis (Boris Bilic) ajunge doar pe nervii tuturor. Iar zilele se târăsc.

Având în vedere că a fost un scriitor de personal pe drama de familie Netflix Bloodline, este ciudat că scenaristul Ashlin Halfnight nu are prea mult în minte. Povestea nu este o metaforă sau un microcosmos; nimeni nu începe să se închine la o carcasă de mistreț sau să împartă grupul în optimiști și înfăptuitori. Toată lumea stă doar în jur, îmbrăcată în haine sportive cenușii utilitare și așteaptă să intre un complot.

Niciodată nu înțelegem cu adevărat ce este disponibil pentru eroii noștri din adăpostul cavernos; nu există jocuri de masă sau DVD-uri, iar singurele cărți pe care le pare sunt un text de referință medicală și Marile așteptări ale lui Charles Dickens. Bănuiesc că acesta a fost inițial dezvoltat ca un proiect de teatru, în care acele detalii nu ar fi trebuit completate. Dar, odată ce creați o realitate tactilă, este evident care biți lipsesc.

Nu vreau să fiu prea greu cu Survival Box; este un film mic, care arată destul de bine, având în vedere că a fost filmat aproape în întregime pe un scenariu sonor din Toronto, iar Scoular îi oferă rolul său spațiul pentru a construi personaje dincolo de ceea ce era pe pagină. Khalil face o treabă deosebit de bună de a găsi modalități mici de a indica conflictul interior al lui Amy în diverse puncte, iar dacă Bilic nu-l face niciodată pe Travis mai mult decât un mope, cel puțin îi oferă o conștientizare esențială de sine: tipul știe că este a șaptea roată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Unknown 2019 362 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Survival Box
  • Data lansari: 03-09-2019
  • Genul: Thriller
  • Regizori: William Scoular
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar