Summer Camp (2016) online subtitrat

Summer Camp
Summer Camp (2016)

In filmul de groaza regizat si scris după un scenariu de Alberto Marini. Patru adolescenti americani se înscriu pentru a lucra în calitate de consilieri într-o tabără spaniolă izolată, în speranţa de a petrece o vară de neuitat într-o altă ţară. Însă odată ajunşi la faţa locului descoperă că aşa zisa tabără nu întruneşte deloc condiţiile unei tabere americane obişnuite, iar aspiraţiile lor la o vacanţă plină de distracţie se năruie în momentul în care unul dintre ei îşi pierde cumpătul şi începe să îi atace pe ceilalţi fără vreun motiv aparent. Înainte ca membrii grupului să îşi dea seama ce se întâmplă, virusul care induce furia începe să se răspândească, molipsindu-i rapid şi pe ceilalţi consilieri, care trebuie să se atace unul pe celălalt pentru a avea o minimă şansă de a supravieţui unei nopţi de coşmar.

Povestea începe atunci când Will (Diego Boneta: Seria de televiziune S Queens, serial TV Pretty Little liars ), Christy (Jocelin Donahue: Insidious Chapter 2 2013, Furious 7 2015 ), Michelle (Maiara Walsh: Desperate Housewives TV, VANish 2015 ) , Antonio (Andrés Velencoso: B & b, serie de boca în boca, The End 2012)), sosiți în tabăra de vară. Gata să înceapă munca peste câteva zile, de îndată ce vor ieși din dubă, sunt șocați de cât de fugit este locul. Nu există un serviciu de telefon, acces limitat pe linia fixă ​​și un singur vehicul. Primele lor interacțiuni cu localnicii sunt mai puțin plăcute, stabilind un ton înfiorător pentru șederea lor. Antonio îi convinge că facilitatea va fi terminată înainte ca copiii să se întoarcă, iar grupul decide să rămână.

Antonio arată grupul în care sunt ținute animalele și i se spune de un muncitor că trebuie să dea jos unul dintre câini din cauza comportamentului agresiv. Will este uimit și încearcă să calmeze câinele în sine, moment în care câinele atacă și îl mușcă pe Will. În ciuda începutului urât, cei patrupediți se instalează și planifică o petrecere mică pentru acea noapte. Antonio și Will vor intra în crama pentru a selecta ceva alcool; în timp ce Antonio apucă o sticlă, el se transformă într-un maniac furios. Will se apără, fuge de scenă și aleargă pentru a-i proteja pe Michelle și Christy. Christy este martora după aceea și fuge afară la Michelle, convingându-i că Will este un criminal.

După ce îl vede acoperit de sânge și țipă, Michelle își dă seama că Christy are dreptate. Michelle și Christy părăsesc tabăra în duba în care au intrat, doar pentru a întâlni o serie de animale infectate care acționează într-un mod similar. Pe parcursul călătoriei, una dintre femei se transformă și el, lăsând-o pe cealaltă vulnerabilă și confuză. Una câte una, oamenii și animalele devin fiare ravagii care intenționează să ucidă tot ceea ce întâlnesc. De îndată ce supraviețuitorii soluționează ceea ce se întâmplă, acesta este răsucit și se întorc de unde au început.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 21m 2016 525 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar