Sully - Miracolul de pe râul Hudson (2016) online subtitrat

Sully
Sully – Miracolul de pe râul Hudson (2016)

Filmul biografic produs în format 3D de către studiourile Warner Bros îl are în scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta îl va portretiza pe eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

Hanks ne-a arătat drumul înainte în eforturi atât de lăudate precum „ Apollo 13 ”, „ Saving Private Ryan ”, „ Cast Away ”, „ Captain Phillips ”, chiar șeriful Woody din seria „ Toy Story ”. O face din nou întruchipând genul de om care se îndepărtează înainte și înapoi prin apele în continuă creștere într-un plan afundat, pentru a se asigura că nimeni nu va fi lăsat în urmă înainte de a-și lua în considerare propria sa stare de bine.

„ Sully” oferă, de asemenea, o ocazie regizorului său Clint Eastwood, în vârstă de 86 de ani, să pună în scenă o variantă a filmărilor în stil occidental pe care le cunoaște atât de bine. Dar, în loc de cowboy-uri rivale, cu șase armuri, această poveste pune un adevărat erou în fața birocratilor de la Consiliul Național de Securitate a Transporturilor, cu simulatoarele de zbor, analiza computerului și grijile de asigurare care îndrăznesc să pună la îndoială capacitatea lui Sullenberger de a lua decizii rapide în trăsnet aerul. Mai degrabă, ar fi ajuns să ajungă la un aeroport din apropiere, după ce o mulțime de gâște canadiene s-au aruncat în avion și au oprit motoarele – o posibilitate pe care a evaluat-o instantaneu nu era posibilă, având în vedere cei 40 de ani de experiență.

Unul simte, de asemenea, că, la fel ca personajul său principal, Eastwood consideră că faptul că deține ani de experiență neprețuită la fața locului de muncă ar trebui să conteze pentru ceva. Puteți simți nevoia lui de a arăta acelor biciuitori cu francizele lor de benzi desenate cum pot fi utilizate efecte speciale în slujba re-creării unui eveniment istoric, nu doar pentru a construi locuri de joacă CGI costisitoare pentru salvatorii imaginari ai lumii.

Eastwood și-a dezvăluit talentul pentru furnizarea unui factor „wow” anterior în drama din 2010 „ Hereafter ”, care s-a deschis cu o balenă teribil de realistă a unui tsunami înainte de a se îneca într-o mare de hokum de viață. Și, ca și până acum, spectacolul uimește în mod corespunzător, dar cu o poveste demnă de spus.

Dar este „ Sully” o dramă grozavă? Nu tocmai, având în vedere că a doua ghicire oferă principala sursă de tensiune – atât de Sully, care este bântuit de vizionări de noapte de 9/11 asemănătoare cu avioanele care se prăbușesc în zgârie-nori din Manhattan, cât și de cei care sunt însărcinați să ridice îndoieli cu privire la acțiunile sale. Dar vă va menține pe deplin încurcat, nu este ușor atunci când evenimentul central în cauză a durat toate cele 208 de secunde și toată lumea știe deja că sfârșitul acestei tragedii aproape este unul fericit.

Eastwood nu și-a pierdut atingerea de casting, așa cum a fost exemplificată de alegerea lui Aaron Eckhart , un actor la care am avut întotdeauna greu să mă încălzesc. El adaugă un inestimabil tip de înțelepți banter în calitate de copilot Jeffrey Skiles. Sully nu va fi niciodată viața vreunui partid, dar parteneriatul său cu Skiles, în interiorul și în afara acestuia, îl umanizează. Fiindcă sunt legați de Charlotte, Skiles îi spune lui Sully că îl va duce la Del Frisco, un faimos restaurant de tip steakhouse local. „Râsul îți va rupe inima”, promite el. Atunci când aviatorul senior spune că preferă portarul, Skiles scoate un răspuns: „Portarul îți va opri inima.”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 2,00 din 5)
Încarc...

1h 36m 2016 931 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar