Suicide Squad - Brigada sinucigașilor (2016) online subtitrat

Suicide Squad
Suicide Squad – Brigada sinucigașilor (2016)

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Scriitorul / regizorul David Ayer a creat un film care este simultan subscris și suprasolicitat. Are prea multe personaje, dar și puțini prețioși, care se apropie chiar de a semăna cu ființe umane reale. Ayer a adus o intensitate intimă, viscerală la filmele anterioare precum „ End of Watch ” și „ Fury ”, precum și scripturile sale pentru „ Training Day ” și originalul „ The Fast and the Furious ”. Aici, este ca și cum utilajul de a face un blockbuster de vară cu un buget mare, inspirat de benzi desenate, l-a înghițit întreg.

Ayer și echipa sa imensă ne-au oferit un film care este încurcat atât vizual, cât și narativ. Adesea, este greu de spus ce se întâmplă, deoarece multe dintre piesele imense de acțiune au loc în întuneric, sau în ploaie sau în întuneric în ploaie. Dar, mai fundamental, dintr-o perspectivă de povestire, „Suicide Squad” lipsește cu disperare atât de impuls, cât și de coeziune. Se va opri pentru un flashback sau îi va permite personajelor sale să meargă într-un bar pentru a face cât de îngrozitoare sunt viața lor când lumea se presupune că este în pragul distrugerii.

Și nici măcar nu am ajuns la utilizarea distractivă a selecțiilor muzicale din nas pentru a introduce fiecare personaj: „House of the Rising Sun” atunci când îl vedem pentru prima dată pe Smith într-o închisoare din Louisiana, în calitate de specialist în Deadshot; „Simpatia pentru diavol”, excesiv de mult folosită pentru figura umbrită a guvernului Viola Davis , care îndrăznește să formeze această echipă de criminali; „Nu mă dețineți”, pentru imprevizibilul Harley Quinn, care-l purta pe liliacul de baseball, pe Margot Robbie ; „Fiu norocos” (ironic) pentru monstruosul Killer Croc ( Adewale Akinnuoye-Agbaje , de nerecunoscut sub kilograme de proteze și machiaj). Fiecare melodie inspiră un geamăt și te scoate chiar din acțiune.

Asta doar zgârie suprafața gigantică distribuție de băieți răi și tipuri de guvern. La începutul filmului, care are loc după evenimentele de la „BvS”, Amanda Waller, de la Davis, are ideea de a smulge din închisoare cei mai răi dintre cei mai răi răniți și de a le oferi o șansă de a-și reduce pedepsele. În schimb, ei trebuie să îi ajute pe pisici să-și lupte cu dușmanii cei mai grei. Prima lor misiune este să dea jos o figură aparent insurmontabilă, supranaturală: Cara Delevingneca vechea fermecătoare, care poate călători în timp și se poate feri prin spațiu și poate manipula metalul și tot felul de abilități impresionante și periculoase. (Totuși, nu a putut să-și aranjeze efecte mai bune pentru ea însăși; la înălțimea puterilor sale, amenințarea pe care o creează arată în chip hilar de cheesy.) Încântătoarea a preluat trupul arheologului Dr. June Moone, care s-a îndrăgostit de soldatul ei. handler, Rick Flag ( Joel Kinnaman ), care este acum responsabil de babysitting Suicide Squad.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 3m 2016 1.905 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar