Sugar Mountain (2016) online subtitrat

Sugar Mountain
Sugar Mountain (2016)

Îndatorat unui mafiot local, Miles West (Drew Roy) își convinge iubita, Lauren și fratele, Liam să-l ajute să-și însceneze dispariția în sălbăticia din Alaska. În timp ce orașul face front comun pentru a-l găsi pe Miles, șeriful Jim Huxley începe să suspecteze înșelăciunea. Pe măsură ce se apropie de adevăr, Liam face tot posibilul ca înșelăciunea să nu fie aflată. Acum cei doi se zbat să fie cu un pas înaintea mafiotului sadic și a polițiștilor tenace, înainte ca Miles să dispară pentru totdeauna…

Biruit ca un thriller de supraviețuire în sălbăticie, „Sugar Mountain” este de fapt mai mult un potboiler care implică un triunghi romantic și o schemă frauduloasă. Niciunul dintre aceste elemente nu devine foarte convingător de-a lungul lungmetrajului regizat din Alaska, regizorul Richard Grey , care este lustruit fără a obține vreodată prea mult în domeniul suspansului sau al implicării emoționale. Valoarea moderată a panourilor lui Jason Momoa și Cary Elwes (deși prima are doar câteva scene) ar trebui să contribuie la accesul lin la piețele interne. Dar, în orice format, este puțin probabil să existe o mare entuziasm pentru această dramă intermediară, care s-a deschis pe 10 ecrane americane (precum și în Toronto) pe 9 decembrie.

Frații din Vest și-au pierdut mama de cancerul pulmonar, dar și-au moștenit afacerile de catering pentru vizitatorii sportivi din orașul de resort. (Filmul a fost filmat în primul rând în Seward, un port de pescuit și o destinație turistică din sud-vestul Peninsulei Kenai din Alaska.) Din păcate, acestea continuă, iar banca impunând barca pe care comerțul lor charter depinde pentru plățile restante.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2016 355 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar