Stray Bullets (2017) online subtitrat

Stray Bullets
Stray Bullets (2017)

Ash si Connor sunt doi prieteni adolescenti care isi petrec timpul impreuna si fac rost de o arma de paintball. Fara sa isi dea seama, inspre ei se indreapta trei oameni cu niste arme cat se poate de reale care au fugit din cauza unui jaf dat in Brooklyn ce s-a sfarsit foarte rau. Cei trei sunt Charlie, care a si fost grav ranit, Dutch si Cody. Desi Charlie a fost liderul grupului vreme de 20 de ani, starea lui disperata ii permite lui Cody sa profite de ocazie si sa preia conducerea. Cand masina li se strica in mijlocul pustietatii, cei trei sunt nevoiti sa ia o decizie cu privire la viitorul apropiat: sa riste sa ceara ajutor medical pentru Charlie sa sa-si continue drumul.

În complot, Ash (Asa Spurlock) și Connor (Mr. Fessenden) sunt ținuți captivi după ce s-au poticnit cu trei escroci ascunși într-o remorcă oarecum retrasă. Unul dintre acești răi, Charlie (Larry Fessenden, tatăl regizorului, care este și cinematograful), a fost împușcat, iar un bărbat lovit maniacal este hotărât să-l umple pe el și pe complicii săi (James Le Gros și John Speredakos) cu mai mult plumb. .

Povestea din spate a proiectului este adesea mai interesantă decât ceea ce se redă pe ecran. Tânărul domn Fessenden este creditat ca scriitor, regizor, actor, redactor și compozitor; a pus filmul împreună cu ajutorul prietenilor, recuzite găsite pe Craigslist și micuța companie de producție a tatălui său . Scenariul său prezintă un indiciu de tensiune și ceva umor uscat.

Aceste calități deoparte, nu există o finalitate care se dezlănțuie în mișcare lentă, sau în mai multe scene ilogice care mișcă. Nu este surprinzător să afli că „Bullets Stray” a fost inițial planificat ca un film de 30 de minute; conversațiile par deslușite, numele sunt repetate în mod constant, iar firele de complot nu duc nicăieri, ca și cum să umple timpul.

Totuși, ambiția domnului Fessenden este admirabilă și există mai mult decât puțină abilitate brută pe afișaj. Dacă aceasta, prima lui lungmetraj, nu mereu merită recomandată, talentele sale sunt cu siguranță demne de încurajate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 23m 2017 394 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar