Storks - Berzele (2016) online subtitrat

Storks
Storks – Berzele (2016)

Berzele aduceau copii, dar acum se ocupă de alt fel de livrări, pentru corporația Cornerstore.com. Junior (vocea Andy Samberg), cel mai bun angajat al companiei, e pe cale să fie promovat când activează accidental Mașina de Făcut Copii. Înainte să afle șeful de bucluc, Junior și amicul său, Tulip (vocea Katie Crown), împreună cu singura ființă umană de pe Muntele Berzei, se grăbesc să livreze bebelușul apărut. Aceasta e prima lor livrare a unui copil, dar această călătorie ar putea însemna revenirea berzelor la misiunea lor adevărată în lume…

(Probabil că este încă un alt exemplu de părinție care mă transformă în mod moale, așa cum m-aș fi temut întotdeauna de asta. Nu sunt sigur că m-aș fi conectat cu materialul atât de mult dacă nu aș avea un copil de aproape șapte ani fiule – care, apropo, acum tânjește să-și dorească un frate mic de-al său după ce m-a însoțit la o proiecție. Așadar, mulțumesc pentru asta, „Storks.”)

Filmul face imposibilă adorarea copilăriei, deși – chiar dacă, pe măsură ce învățăm mai devreme, berzele nu mai livrează bebeluși. Obișnuiau, bineînțeles – și utilajele pentru fabricarea bebelușilor erau ca niște ceasuri. Dar apoi, o barză excesivă de zel (exprimată de Danny Trejo ) a devenit prea atașată de sarcina lui nou-născut și a rupt accidental dispozitivul care conține adresa familiei sale.

18 ani mai târziu, fabrica este acum un behemoth asemănător Amazon-ului deasupra norilor numit Cornerstore.com, iar berzele își folosesc abilitățile înnăscute pentru a livra o mare varietate de articole clienților din întreaga lume. Un jucător de top numit Junior ( Andy Samberg ) urmează să preia compania din lovitura sa de șef ( Kelsey Grammer ). Iar copilul care a fost lăsat în urmă este acum o tânără nerăbdătoare, dar încă stângace pe nume Tulip (comediantul Katie Crown ), care a fost retrogradată să facă slujbe ciudate în jurul biroului, pentru a nu o face să facă prea multă ură.

Tot juniorul trebuie să facă este focul lalelei, iar locul de muncă este al lui. Problema este că, din greșeală, Tulip pornește partea producătoare a bebelușului din fabrică atunci când o scrisoare vine de la un singur singur copil pe nume Nate ( Anton Starkman ), care tânjește un frate mic, deoarece părinții săi ( Ty Burrell și Jennifer Aniston ) sunt prea mari ocupat cu afacerile lor imobiliare pentru a se juca cu el.

Și astfel majoritatea poveștii de la scriitorul și co-regizorul Nicholas Stoller este un film de călătorie nepotrivit, în timp ce Junior și Tulip încearcă să livreze fetița cu păr roz, cu ochii albaștri, înainte ca marele șef să afle că există. ( Doug Sweetland , animator de supraveghere la „ Mașini ”, își împarte sarcinile de regie). Stoller, făcându-și prima incursiune în animație urmând astfel de comedii clasificate în R ca „ Uitarea Sarah Marshall”Și filmele„ Vecine ”, formează în mod inteligent în jos factorul raunch, care este un semn distinctiv al muncii sale, dar reușește să mențină un mix sănătos de momente stupide și sentimentale. Paleta strălucitoare, de culoarea bomboanelor, de la „Storks” oferă un contrast amuzant cu sub-curentul suprarealist al umorului, care conferă filmului tonul său învingător. Abundenții absurd și termenul limită sunt abundenți.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 27m 2016 584 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar