Stick Man (2016) online subtitrat

Stick Man
Stick Man (2016)

Stick Man (Omul din lemn) trăiește în arborele familiei împreună cu soția sa din lemn și cei trei copii din lemn. Într-o zi, de dimineață, pe când făcea jogging, întâlnește un melc care se ”târa” spre o frunză, iar Stick Man se oprește și i-o oferă, lucru care-l face pe melc să-l anunțe, la al doilea tur de jogging, de apariția unui câine, dar prea târziu. Câinele îl consideră un băț și aleargă pentru a-l însuși. Oare va scăpa Omul din Lemn cu bine din această situație ?

Când Emma, ​​în vârstă de șaptesprezece ani, este în sfârșit eliberată din instituție, este trimisă într-o casă la jumătatea drumului unde urmează să locuiască cu alte cinci fete. Toți au comis diferite crime. Unul dintre ei este un incendiar. Un altul are o obsesie paranoică pentru pânza întunecată. Emma este singura care a fost acuzată de crimă.

Chiar dacă Emma este sigură că, în ceea ce privește celelalte fete, „scoarța lor este mai rea decât mușcătura lor”, ea se găsește curând vizată de Liv (Zoe De Grand Maison). Nu doar că Liv refuză să creadă în Stickman, dar și ea nu vrea să trăiască cu un criminal.

Stickman este un film plăcut. Sheldon Wilson a regizat mai multe filme Syfy și, în mod evident, știe să creeze și să mențină o atmosferă neplăcută. Stickman este plin de umbre întunecate și sperii de brusc salt și, chiar dacă este un monstru cunoscut, Stickman este cu adevărat înfiorător. Deși niciunul dintre personaje nu este deosebit de complex, toată lumea are o treabă bună făcând destul de mult impresia că îi poți ține pe toți drept.

Dacă aș fi dorit cu adevărat, aș putea dedica alte 500 de cuvinte pentru a scoate în evidență complotul și pentru a cita fiecare inconsecvență logică, dar știi ce? Asta ar lipsi total ideea. Acesta este un film de groază. Nu trebuie să aibă întotdeauna sens, trebuie doar să fie distractiv. La final, Stickman a fost un film distractiv pentru Halloween. Mi-aș dori ca Syfy să-i placă mai mult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 27m 2015 357 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar