Stargirl online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 13 Episoade
Stargirl

DC Universe și noua dramă de supereroi pentru adolescenți a The CW, cu Brec Bassinger, Luke Wilson și Amy Smart, sunt … ca multe alte drame cu super-eroi.
După ce am vizionat cinci episoade din The CW și DC Universe Stargirl , nu sunt foarte sigur că pot explica puterile personajului principal, care se referă la gimnastică, genetică și un aparat puternic cunoscut sub numele de Personalul Cosmic.

Sunt destul de sigur, totuși, că pot conecta superputerea Stargirl ca serie la două cuvinte simple: locație și sincronizare.

Deși a fost dezvoltat pentru DC Universe (și episoadele vor avea premiera cu o zi mai devreme pe platforma de streaming), Stargirl se distorsionează mult mai tânără și mai ușoară decât intrările variate posomorâte și sumbre (niciun cuvânt nu înseamnă neapărat critică), cum ar fi titani , Doom Patrol și iubita animată Harley Quinn – făcându-l să se potrivească mult mai bine pentru The CW. Deci, felicitări pentru oricine și-a dat seama că participarea la acțiuni pe aceasta a fost o idee bună.

De asemenea, Stargirl beneficiază nespus de mult în premieră la fel cum majoritatea spectacolelor obișnuite de super-eroi ale CW își încheie anotimpurile sau s-au instalat deja în ceea ce ar putea fi un hiatus mai lung decât de obicei din cauza coronavirusului. Este greu de imaginat că televizorul va avea vreodată un deficit de emisiuni de super-eroi, dar premiera lui Stargirl vine într-un moment în care este posibil să nu avem un surplus.

Rezultatul este că un spectacol care este frecvent derivat până la distragere a atenției ar putea de fapt să satisfacă o nevoie pentru spectatorii capabili să se concentreze asupra farmecelor sale ocazionale până când vor reveni spectacole mai bune de super-eroi.

Stargirl , creată de Geoff Johns din propria sa comică, foarte personală, începe acum 10 ani cu moartea eroului cunoscut sub numele de Starman (Joel McHale, din anumite motive) ca parte a unei purjări a membrilor Societății Justiției din America de către nefastă Societate a Nedreptății.

În zilele noastre, Courtney (Brec Bassinger), student la liceu, este nevoită să se mute în Nebraska împreună cu mama Barbara (Amy Smart) și noul tată vitreg Pat (Luke Wilson). Din motive care sunt sau nu sunt complet coincidente, Pat obișnuia să fie colegul lui Starman Stripesy; micul oraș din Nebraska în care se mută poate fi un refugiu pentru membrii pensionari ai Injustice Society; iar Courtney poate fi fiica lui Starman sau cel puțin are un atribut la care răspunde personalul cosmic sensibil.

În cel mai scurt timp – și vreau să spun fără timp – Courtney s-a botezat Stargirl, și-a croit un costum nou și recrutează pentru o nouă versiune juvenilă a Societății de Justiție. Este convenabil, deoarece Societatea Injustiției se pregătește pentru … ei bine, nu sunt exact sigur pentru ce se pregătesc, dar este, cel puțin, o preluare discretă a Nebraska, care ar putea fi un inconvenient serios pentru șoferii care trasează cea mai eficientă cale de la Iowa la Colorado.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,25 din 5)
Încarc...

43m 2020 978 vizionari

Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!