Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker: Ascensiunea (2019) online subtitrat

Star Wars: The Rise of Skywalker
Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker: Ascensiunea (2019)

Întorcându-și spatele asupra controverselor din The Last Jedi, Abrams conjurează un amestec de spectacol plăcut de mulțime și povești neașteptate, ghidând un traseu de bătaie între o serie de piese set ciudat de familiare, în timp ce el leagă niște fire narative de lungă durată în timp ce pleacă alții atârnați. Rezultatul este un film final frumos, ciudat și neobișnuit de necuvenit, care se întinde în jurul galaxiei la viteza luminii, fără să ajungă nicăieri, deoarece conduce un curs între inventiv și inevitabil.

În 1983, prima trilogie din Războiul Stelelor s-a încheiat mai puțin cu o bătaie de cap decât o capricioasă, întrucât Return of Jedi nu a reușit să fie la curent cu cel mai bun predecesor al său din serie The Empire Strikes Back (a fost respins în mod memorabil ca având doar „o grămadă de muppeturi) ”În grefierii lui Kevin Smith ). Înaintarea rapidă către 2005 și Revenge of the Sith, pentru toate defectele sale manifeste, s-au dovedit a fi o evidenție scăzută a teribilei trilogii a lui George Lucas – executat în mod plin de acțiune, totuși, totuși, preferabil pentru neatențiile lui The Phantom Amenace și Attack of the Clones.

Cu Rise of Skywalker, miza este ridicată nu doar pentru că încearcă să învețe un arc de poveste cuprinzând trei trilogii, ci și pentru că urmează ceea ce s-a dovedit a fi cel mai divizor episod din întreaga serie. După emoțiile revigorante ale filmului The Force Awakens (cel mai bun film din Star Wars de la Empire ), unii fani s-au uitat cu o derizorie frenetică la The Last Jedi de la Rian Johnson , simțindu-se „trădat” de asumarea sa oarecum iconoclastică a mitologiei în continuă expansiune, a plângere Abrams pare să fi luat la inimă.

Stilistic, The Rise of Skywalker revine la estetica The Force Awakens, jonglând secvențe de acțiune alimentate de rachetă – lupte de câine, urme de deșert și lupte de sabluri abundă – cu standoff-uri „dark v light” cu față dreaptă, păstrând firul umorului care datează înapoi la O nouă speranță, în timp ce luăm în serios evenimentele care se desfășoară mortal. În timp ce Rian Johnson se delecta cu așteptările telespectatorului (Luke aruncând în mod comic un obiect sacru talismanic din episodul VIII ridicat râsete, suspiciuni și strigăte de consternare în egală măsură), Abrams păstrează lucrurile mai aproape de casă, reînvie acel sentiment ciudat al codului cvasi-mistic -reverența care a fost semnul distinctiv al producțiilor originale ale lui Lucas.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 22m 2019 393 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Star Wars: The Rise of Skywalker
  • Data lansari: 18-12-2019
  • Genul: Actiune, Aventura, SF
  • Regizori: J.J. Abrams
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar