Star Trek Beyond - Călătoria stelară: Dincolo de infinit (2016) online subtitrat

Star Trek Beyond
Star Trek Beyond – Călătoria stelară: Dincolo de infinit (2016)

De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek. Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului.

Există un precedent pentru astfel de lucruri. În cazul în care toate încarnările TV ale „ Star Trek ” vizau în principal moralitatea și filozofia, caracterizarea servind drept mijloc de examinare a acestor valori dramatice, majoritatea versiunilor de mare ecran, inclusiv versiunile din anii ’80 și ’90 ai flagship-ului. Emisiunea TV, s-a preocupat în principal de personalitățile eroilor. Scenarii ne-au oferit examene detaliate despre relația dintre Kirk și primul său ofițer jumătate Vulcan, domnul Spock, între Kirk și Federația Unită a Planetelor, între Kirk și Klingonii care i-au chinuit civilizația și i-au ucis singurul fiu, și între toate personajele (în special Kirk) și perspectiva îmbătrânirii și morții. Uneori a fost mai mult telenovelă decât operă spațială, dar întotdeauna distractiv de urmărit,

Ceea ce subminează „Star Trek Beyond” este că, în cele din urmă, nu este interesat să arunce o privire lungă asupra „tu” din Kirk, Spock ( Zachary Quinto ), medicul navei „Bones” McCoy ( Karl Urban ), ofițer de comunicații Uhura ( Zoe Saldana ) , și restul echipajului NCC-1701. Sigur, dă din cap în această direcție. Chiar și cele mai rele povești ale „Star Trek” o fac. Dar, în final, este în mare parte un film de acțiune științific de mare buget, care a fost marinat în pachetele de arome „Star Trek” – și astfel nu este teribil de diferit față de reluarea „Star Trek” din 2009 sau continuarea sa, „ Star Trek Into Darkness”.

„Star Trek Beyond” pune echipajul Enterprise împotriva unui alt megaloman care se zbate ( Idris Elba)) care vrea să pedepsească Federația Unită a Planetelor pentru păcatele sale percepute. Este cel mai bun dintre noile filme „Trek”, dar este totuși un efort nesatisfăcător, dacă doriți ca „Star Trek” să fie ceva mai mult decât un flick de acțiune în spațiu exterior, cu caracter militar, cu personaje familiare, îndrăgite, încălțate într-un mix standard de marțial. slugfesturi de artă, focuri de foc de aproape sferturi și scene de nave de stele și orașe fiind mărunțite și arse. Publicitatea avansată a prezentat „Star Trek Beyond” ca o întoarcere la rădăcinile serialului inițial, ca vitrină pentru o mulțime de personalități excentrice care călătoresc galaxia, rezolvând ingenios problemele și răsfățându-se în filozofarea populistă despre civilizație și frontiera în timp ce mergeau.
Vizionare Placuta!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 2m 2016 742 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar