St. Agatha (2019) online subtitrat

St. Agatha
St. Agatha (2019)

În filme, maicile sunt de obicei amuzante sau înfricoșătoare. „Sunetul muzicii” este probabil cea mai faimoasă excepție de la regulă, deși există și altele, precum recenta „ Noviciat”Din moment ce am câteva călugărițe în familie, tropeala de călugăriță comedică și tropeala de călugăriță înfiorătoare nu au prea multă rezonanță. Măicuțele din familia mea sunt oameni deștepți, amuzanți, obișnuiți. Dar există ceva” altul „despre călugărițe, în special călugărițe pre-Vatican-II, cu obiceiurile lor lungi negre și îmbrăcămintea neplăcută. Catolicismul, în general, este copt pentru groază, cu aspectele sale ritualice și „supranaturale”, transcendența și misterul, martiriul și sacrificiul. Darren Lynn Bousman „Sf. Agatha „intră atât de plin de înfricoșător de călugăriță înfricoșătoare, încât este practic neexploatare, iar starea de spirit pe care o stabilește – aspectul și simțul conventului claustrofob din film – lansează„ Sf. Agata ”într-un plan weirdo al psihologiei și fizicii fantasmagorice chin.

„Sfânta Agatha” are loc în 1957. O tânără însărcinată numită, în mod corespunzător, Mary ( Sabrina Kern ) este transportată într-o casă pentru mame nebătute, condusă de maici și ascunsă într-o pădure cețoasă. În jurul apropierii sale inițiale, pe marginea Mariei, există niște indicii neplăcute, precum o capcană ursală uriașă, fălcile cu vârfuri deschise, în mijlocul căii. Ea pășește în jurul ei cu gingășie. Mănăstirea este o clădire albă dărăpănată, pereți de clapet și cupolă rahitică deasupra, cu o statuie cenușie care se înfășura în față. Odată ajunsă în interior, este întâmpinată de Paula ( Trin Miller ), o femeie solemnă cu o cicatrice pe față, care o duce la mama superioară ( Carolyn Hennesy), a cărei voce mătăsoasă, părul roșu vopsit aruncându-i privirea de sub degetul ei și căutarea unui subtext de sexualitate și control face o impresie alarmantă. Ea mărturisește în Maria că „Roma” a întrerupt finanțarea mănăstirii, întrucât nu au „aprobat” metodele ei. Fugi, Mary, fugi!

Din primul moment, lucrurile sunt ciudate. Sunetele zgârietoare vin de la etajul superior, ca și cum cineva este prins acolo. Fetele nu au voie să vorbească între ele. Trăiesc în spaima Mamei Superioare (cine poate să-i învinovățească?) Lucrurile înfricoșătoare se văd prin șipci în perete, sub uși. Când fetele „se comportă greșit”, pedeapsa Maicii Superior este vicioasă. O fată este făcută să-și mănânce propria vomă. Fetele sunt toate drogate. Unele dintre ele dispar din cămin noaptea, pentru a nu mai fi văzute niciodată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2019 321 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!