Spy - Spioana (2015) online subtitrat

Spy
Spy – Spioana (2015)

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, și eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui traficant de arme și să prevenă o criză globală.

Fiind o versiune a lui James Bond în „Spy”, împărăteasa regală de la Hollywood, ha-ha Melissa McCarthy, are o licență nu doar pentru a ucide publicul cu râsul, ci și pentru a ne ucide cu abilitățile sale de actorie. Și este o chestie de frumusețe a unui bust-o-intestin, să o privești oferind o performanță plină de satisfacție, cu un arc dramatic complet. Doar observați cum ochii ei se umezesc dramatic, ca reacție la co-vedetele sale de top, în moduri care ar face mândria lui Bette Davis . Asta chiar dacă buzele ei vorbește un șir înfiorător de puteri necorespunzătoare.

După virajul ei greșit din vara trecută, ca un sac de noroc în „ Tammy ”, a lăsat chiar și cei mai înflăcărați fani ai „Mike & Molly” îngrijorați că actrița și-a pierdut mojo-ul bucal (deși partea de susținere din „ St. Vincent” ”, A oferit un anumit confort), este îmbucurător să o văd înapoi în brațele celui mai bun colaborator – regizorul Paul Feig . Bărbatul din spatele dezbaterii sale în „ Domnisoarele de onoare ” și alături de Sandra Bullock în „ The Heat”, De asemenea, își intensifică jocul. Nu trage doar o rundă aleatorie de stiluri în glumă și gaguri de vedere „Austin Powers”. Feig oferă, de asemenea, un complot de spionaj decent, dacă este transformat – completat cu secvențe de acțiune tensionată, o răsucire surprinzătoare și credite de deschidere inspirate de 007 -, în timp ce cu un procent ridicat de gag-uri care reușesc de fapt.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

2h 0m 2015 1.293 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar