Spies in Disguise - Spioni deghizați (2019) online subtitrat

Spies in Disguise
Spies in Disguise – Spioni deghizați (2019)

„Spionii în deghizare”, animat, îl prezintă pe Will Smith ca vocea unui agent secret arogant, care din greșeală a devenit transformat într-un porumbel – și găsește că este și mai bun la slujba sa sub formă aviară. Pare o distracție plină de viață și inofensivă pentru întreaga familie, cu o stea fiabilă și carismatică în centrul său. Adăugați Tom Holland drept vocea guru-ului dulce-dulce-gadget responsabil pentru transformarea personajului lui Smith și filmul pare probabil și mai atrăgător. Fresh Prince și Spider-Man, care fac echipă pentru a lupta cu răul: Ce nu-i place?

Și sigur, v-ați putea bucura de filmul de la Blue Sky Animation – studioul din spatele francizei „ Ice Age ” – la un nivel pur superficial, evadator. Culorile sunt vibrante, iluminarea și umbrele pot fi destul de dramatice, iar simpla idee a lui Will Smith ca un porumbel enervat este bună pentru a râde. Dar s-ar putea să se întâmple ceva mai profund în film de la regizorii Nick Bruno și Troy Quane , care lucrează dintr-un scenariu de Brad Copeland și Lloyd Taylor . „Spionii în deghizare” ar putea face doar o declarație despre vremurile noastre profund fracturate, cu tipul său rău ( Ben Mendelsohn) care amenință într-un moment crucial: „Mă lovești tare, mă lovesc mai tare.” Dacă simți că ai auzit această frază recent, se întâmplă să fi fost și mantra călăuzitoare a președintelui Trump încă din vremuri imemoriale. (De fapt, lui Trump îi place să spună că lovește înapoi de 10 ori mai greu, doar pentru o măsură bună.)

Filmele animate acordate și au nevoie de câțiva ani pentru a se dezvolta. Oamenii din spatele „Spionilor în deghizare” nu ar fi putut ști cât de polarizați vom fi ca societate atunci când au început să lucreze la film. (Și filmul lor este de fapt inspirat dintr-un scurt metraj din 2009, intitulat „Pigeon: Impossible”.)

Este greu de ignorat faptul că Lance Sterling a lui Smith consideră că luptă cu focul ca opțiune principală atunci când se apropie de supraveghereele globale, în timp ce expertul tehnic pacifist al Olandei, Walter Beckett, îi place să creeze bombe care să elibereze sclipici și „aww”, care să introducă imagini cu pisoi în aer . El vrea să-și folosească mintea științifică pentru a-i aduce pe oameni, mai degrabă decât pentru a-i îndepărta. La un moment dat, Walter chiar spune: „Nu există băieți buni sau răi. Doar oameni. ” Și ghiciți cine a câștigat filozofia până la urmă? Pare un mesaj destul de clar, sau cel puțin unul relevant și necesar.

Totuși, legarea la un loc este o poveste de spion destul de standardă, globetrotting, cu locații exotice, vehicule și gadgeturi cool, secvențe de acțiune de top și antichități nepotrivite. Există o mulțime de aspecte pentru ca cei mai tineri telespectatori să se bucure chiar înainte ca Lance să devină o versiune aripată a lui însuși. Dar este nevoie de puțin timp pentru ca ritmul filmului să se desfășoare și abia dacă intră într-adevăr în echipament, după ce Lance se află încadrat pentru trădare în timpul unei misiuni în Japonia. Se întoarce spre Walter, sublinierea pe care o demisese, care se întâmplă să fie și singura persoană care îl poate ajuta să-și limpezească numele; La rândul său, Walter, îl transformă într-un porumbel ca parte a unui experiment care merge grozav.

Însă Lance constată că, deși nu poate să-și alunge Audi-ul păcălit, super sportiv, fără degetele opuse, el poate totuși să se strecoare nedetectat sub forma sa cu pene. Iată unde „Spionii în deghizare” capătă o atmosferă atrăgătoare, în timp ce Lance se împrietenește cu reticență în fața celorlalți porumbei, cu ochii gooși și plimbările vii și afecțiunea pentru regurgitare. Și modul în care lucrează porumbeii se întreabă ca o turmă – până la a deveni armat jucăuș în numele binelui – este constant inspirat.

Pe lângă Smith și Holland, care au o chimie decentă unul cu celălalt, distribuția vocală solidă susține rolul Rashida Jones , Reba McEntire , Karen Gillan și Masi Oka . Ați putea face mai rău cu familia după deschiderea cadourilor de vacanță – și s-ar putea chiar să vă dea ceva despre care să discutați cu rudele dvs. de diferite convingeri politice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 42m 2019 1.025 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "Spies in Disguise – Spioni deghizați (2019)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Sergiu
4 months 2 days ago

Foarte fain, merită văzut!

Avatar