Spider-Man: Far from Home - Omul-Păianjen: Departe de casă (2019) online subtitrat

Spider-Man: Far from Home
Spider-Man: Far from Home – Omul-Păianjen: Departe de casă (2019)

La fel ca „National Lampoon’s European Vacation” a fost o urmărire perfectă, dacă este inferioară unei comedii „ Vacanță ”, definitoare de gen, din anii 80 , „Spider-Man: Far From Home”, schimbă peisajul, dar nu se potrivește cu totul inspiră culmile predecesorului său.

Acordat, „ Spider-Man: Homecoming ” este un act greu de urmat. Filmul regizorului Jon Watts din 2017 a fost o explozie clară a aerului de vară al orașului New York, o reîncărcare revigorantă cu o întoarcere extrem de atrăgătoare a lui Tom Holland în rolul principal. „Far From Home” ajunge și la aproximativ șase luni de la filmul de animație „ Spider-Man: Into the Spider-Verse ”, câștigător la Oscar, care poate fi schimbat jocul , poate cel mai inventiv film pe care l-am văzut încă inspirat de un comic Marvel – sau orice comic, pentru asta.

Watt s-a întors ca regizor, dar de această dată se află în poziția complicată de a conduce un film care nu numai că ocupă un loc momentan în universul Marvel Cinematic în continuă dezvoltare, ci și în fața poveștii individuale a lui Peter Parker. Și pentru o vreme, „Far From Home” este foarte distractiv, mai ales că se ridică chiar acolo unde „ Avengers: Endgame ” a plecat. Lucrând dintr-un scenariu întorcându-i pe scriitorii Chris McKenna și Erik Sommers , Watts și echipa sa explorează jucăuș ce se întâmplă la cinci ani după înfăptuirea degetului degetelor a lui Thanos și modul în care lumea se schimbă în moduri atât de importante cât și de mondene.

În această privință, „Far From Home” funcționează cel mai bine ca o comedie de liceu – ceea ce s-a întâmplat, de asemenea, să fie atuul „Spider-Man: Homecoming” – cu adolescenții care ies în evidență în mod adorabil incomod cine sunt și cum să exprime ceea ce ei simțiți-vă în această nouă lume curajoasă. Peter a avut un gust al vremii mari, cu toată graba și responsabilitatea pe care o implică, dar vrea doar să fie un adolescent normal. El ar prefera să se alăture colegilor săi de cursă într-o aventură europeană de vară – în special MJ întuneric atrăgător, jucat încă o dată cu farmecul plin de umor, de Zendaya – decât să salveze lumea de distrugerea totală. Din nou. Și cine l-ar putea învinovăți? E mult – pentru el și pentru noi.

Dar îndatoririle. Deoarece este un blockbuster MCU care ajunge în teatre în weekendul 4 iulie, „Far From Home” trebuie să funcționeze și ca o extravaganță masivă de acțiune, și iată că filmul este cel mai slab. Seturile uriașe și ceea ce ticălosul speră să obțină prin ele, sunt ca un vârtej gol și distractiv de haos și zgomot. Desigur, acesta este aspectul și vom ajunge la mai mult din asta (fără spoilers, natural) într-un pic. Dar totul se simte ca o suprasarcină, ca atâtea blocaje agitate, crescute de computer. „Far From Home” își pierde drumul la fel cum își atinge crescendo-ul care se presupune că-l încântă, cel mai mare păcat al său fiind că scenele cu cele mai mari mize sunt în cele din urmă cam plictisitoare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 9m 2019 1.016 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

2 Comentari "Spider-Man: Far from Home – Omul-Păianjen: Departe de casă (2019)"

Avatar

Avatar
Vizitator
maxi
1 year 8 months ago

Nu poate fi vizionat pe nici o sursa la fel si Omul furnica si viespea si Xman Ce se intampla cu siteul?

Avatar