Spenser Confidential (2020) online subtitrat

Spenser Confidential
Spenser Confidential (2020)

Cu buzunare adânci și promisiunea libertății creative, Netflix a ademenit regizori remarcați de studiourile de la Hollywood pentru a-și crea proiectele de vis. Bong Joon-ho a făcut „ Okja ”. Noah Baumbach a realizat „ Povestea căsătoriei” . Martin Scorsese a făcut „ Irlandezul ”. Iar Peter Berg a făcut „Spenser Confidential”, un mister insipid de amic-polițist care se simte ca un artefact uitat din anii ’80.

Bazat pe romanul Wonderland al lui Robert B. Parker , „Spenser Confidential” îl are pe Mark Wahlbergca polițist din Boston care joacă după propriile sale reguli. Așa cum dezvăluie deschiderea acestui film flummoxing, regulile sale includ să bată dracul dintr-un ofițer comandant, deoarece bănuiești că își bate soția. Cine are nevoie de dovezi când aveți senzație de intestin ?! Într-o epocă în care brutalitatea poliției crește frecvent titlurile, acea trupă de acțiune și-a pierdut farmecul. Dar acest flick îl joacă în siguranță asigurându-se că polițistul alb al lui Wahlberg bate doar alți polițiști albi sau supremaciști albi. Bine, și el se ciocnește cu unii oameni de culoare, dar numai atunci când sunt traficanți de droguri care se ocupă de machete, care poartă glugă și omoară polițiști care urmăresc reguli care sunt negri! Vezi, Spenser este tipul bun pentru că vânează adevăratul criminal al unui ofițer negru ucis, care a fost încadrat pentru uciderea unui alt polițist alb, care a jucat după propriile sale reguli … dar într-un mod rău, nu un „băiat rău” mișto Mod spenser! Am înțeles? Nu contează.

Complotul este gobbledygook, aruncând câteva flashback-uri groaznice, o mulțime de baddies ca un hitman sportiv, și un generos plin de corupție al poliției. Fiecare aspect al poveștii se simte ca o copie a unei copii până la punctul în care ați putea începe să experimentați deja vu și să vă întrebați dacă ați văzut acest film șchiop înainte? Poate într-o duminică leneșă în care ai petrecut jumătate din timp pe telefon? Ei bine, timpul tău ar fi mai bine petrecut acolo. O mare parte din distribuție nici măcar nu poate acumula energie pentru a-i păsa de acest film lipsit de strălucire.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2020 428 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - WEB-DL
  • JetloadRomana - WEB-DL
  • HqqRomana - WEB-DL

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar