Spelling the Dream - Albinuța ortografică: Marele campionat (2020) online subtitrat

Spelling the Dream
Spelling the Dream – Albinuța ortografică: Marele campionat (2020)

Rega abordează această dominație a ortografiei cu interviuri cu adulți americani americani de succes (preponderent bărbați, trebuie remarcat), cum ar fi Fareed Zakaria de la CNN, comediantul Hari Kondabolu și dr. Balu Natarajan, primul câștigător indian-american din 1985. Ei vorbesc despre modul în care competițiile de ortografie au fost îmbrățișate de cultura indiană americană și, la rândul lor, arată cum generațiile mai vechi au inspirat altele noi. Provine în parte dintr-o istorie a imigranților care au ocazia în America, o îmbrățișare a învățării limbilor străine și un sentiment că acești copii își asumă ortografia ca și alți tineri se găsesc în sporturi mai tradiționale până când nu mai este distractiv pentru ei. Există note în document despre ce înseamnă toate acestea cu privire la asimilarea americană și reprezentarea culturală, dar acestea sunt doar pe scurt.

Unul dintre studenții la care se concentrează doc este Shourav, numit Michael Jordan de ortografie de către prietenii săi. Poate tocmai de aceea, Shourav concurează întotdeauna cu un logo Nike mare în pulover, parte din comportamentul său calm atunci când urcă pe scenă, se apucă de un microfon și vrăjește cuvinte pe care majoritatea ființelor umane nu le vor spune niciodată în viața lor. Ca unul dintre persoanele mai în vârstă din competiție, „Spelling the Dream” oferă o privire interioară asupra strategiei sale de pregătire, pe care el și părinții săi o împărtășesc cu Rega, de parcă ar fi cheia succesului său (potențialele campuri de albine vor dori să le vadă doar cum).

Lui Shourav i se alătură și alte speranțe, cum ar fi tânărul superstar Akash, superstitiosul Tejas și Ashrita bubuitoare; toți au părinți susținători și toată lumea este în egală măsură avizată de proiect. Orice stres pe care îl întâmpină cineva este stârnit de întrebările de softball ale documentarienilor, care se referă adesea la cât timp au ortografiat copiii sau la cantitatea de timp pe care o petrec în fiecare săptămână practicând. În afară de a arăta de unde vin părinții acestor vrăjitori, există puțină curiozitate în ceea ce privește viața fiecăruia în afara albinelor ortografice și, la rândul său, docul se luptă pentru a avea propria personalitate. Este o idee bună asupra familiilor oamenilor care o fac, dar lipsa de profunzime a docului poate face povestea atât de interesantă, chiar și cu umila sa durată de 83 de minute.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 22m 2020 218 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Spelling the Dream
  • Data lansari: 03-06-2020
  • Genul: Documentar
  • Regizori: Sam Rega
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar