Spectral (2016) online subtitrat

Spectral
Spectral (2016)

Spectral este un film de de acțiune Sci-Fi și suspans în regia lui Nic Mathieu. Guvernul trimite de urgență o echipă specializată în operațiuni speciale condusă de doctorul Clyne (James Badge Dale) sunt trimiși să lupte împotriva unor ființe extraterestre care dețin controlul asupra orașului american New York în urma unui val de atacuri sângeroase.

Netflix nu se teme de nicio fantomă. Cel mai recent film original Spectral al gigantului în streaming , un thriller care împarte Black Hawk Down cu Ghostbusters disponibil acum, este o dovadă definitivă (și înfricoșătoare). Dacă credeți că demogorgul de la Stranger Things este intimidant, așteptați până când veți întâlni creaturi schimbătoare de formă, cu aspect de Silver-Surfer, în centrul acestei aruncări militare similare celor 13 Ore . Gândiți-vă la el ca la „Boo-gazi”.

Dacă premisa de înaltă concepție a filmului și efectele impresionante concepute de Weta par a fi pregătite pentru ecranul mare, există un motiv pentru asta: aceste fantome erau programate anterior pentru a vă bântui multiplexul local. Acest debut de acțiune slabă al directorului comercial Nic Mathieu trebuia să fie lansat în august de Universal înainte de a fi scos din calendar și luat de Netflix în noiembrie. Acum, este amplasat lângă grajdul în continuă expansiune al companiei, cum ar fi thrillerul de ficțiune științific-similar ARQ , dramaturgia EDM XOXO , drama irlandeză din al doilea război mondial Siege of Jadotville și cel mai recent film de groază al lui Adam Sandler .

Această dramă din culise sugerează că Spectral se aruncă fără încetare în cimitirul conținut al Netflix? Poate. Dar înseamnă, de asemenea, că poți urmări un grup ragtag de grosolane care se luptă cu niște fantome foarte rapide din confortul canapelei tale. Iată cum să știți dacă merită să vă încărcați pe pachetul dvs. de protoni pentru.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2016 891 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar