Sonic the Hedgehog (2020) online subtitrat

Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog (2020)

„Sonic the Hedgehog” este cel mai rău tip de film rău: este prea neofensiv pentru a fi urât și prea nenorocit pentru a fi plăcut. S-ar putea să credeți că starea de limbo tristă a acestui film are ceva de-a face cu extensia și bine mediatizată animație de ultimă oră, care a făcut ca creatura de pădure titular Sonic (exprimată de Ben Schwartz ) să arate mai mult ca celebrul personaj al jocului video al Sega. Ați fi greșit: „Sonic the Hedgehog” este putred pentru că, la fel ca prea multe alte blocaje moderne, a fost făcut aparent de un comitet de creație imaginativ falit, cu mai multe idei pentru glume decât glume reale pentru a spune și mai multe locații pentru tăiat cookie-uri. – dialogul deținător despre puterea prieteniei decât ceva (orice) de spus despre calitatea plăcii de cazane.

„Sonic the Hedgehog” este o acțiune proastă, aventură, adaptare la jocuri video și comedie amică. Se simte aproape complet impersonal, cu excepția cazului în care James Marsden , jucând însoțitorul uman al lui Sonic, încearcă să salveze filmul, fiind încrezător și grațioasă în fața unei fantezii drăguțe, trimise-magia-critter-back-home. Sper ca toată lumea implicată în realizarea acestui film să fie plătită bine și la timp. Nimeni altcineva nu are o scuză pentru a vedea „Sonic the Hedgehog”, mai ales acum, că părinții învingiți cu ușurință își pot parca copiii în fața unui computer sau televizor și îi pot lăsa să vizioneze câteva videoclipuri de joc „Sonic the Hedgehog 2” pe YouTube. Crede-mă: fericirea copiilor tăi nu depinde de faptul că ei văd acest film.

Totuși, dacă trebuie să-ți duci copiii să vadă „Sonic the Hedgehog”, există câteva lucruri pe care poate vrei să le știi. Pentru început, aceasta este o clonă dureroasă „ET: Extra-Terrestrial”. Sonic, un critic magic care poate alerga rapid, face echipă cu un tip drăguț / polițist din orașul mic, Tom Wachowski (James Marsden), pentru a recâștiga ceea ce în acest caz, o pungă de inele de aur care deschid portaluri către orice destinație la care se poate gândi Sonic. – asta îl va ajuta să scape de omul de știință nebun Dr. Robotnik ( Jim Carrey), care vrea să-l disecă pe Sonic. Așa că Tom și Sonic merg într-o călătorie rutieră de la Green Hills fictive la San Francisco, pentru că se întâmplă să fie orașul pe tricoul lui Tom, când, într-o panică, filmează Sonic cu un tranchilizant de urs și apoi Sonic, acum uimit. pe droguri puternice pentru animale sălbatice, aruncă accidental inelele sale pe un acoperiș Golden City. San Francisco se întâmplă, de asemenea, să fie orașul în care Tom vrea să se mute, având în vedere visul său complet original de a găsi recunoaștere și emoție dincolo de pitorescul său oraș natal.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2020 443 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - WEB-DL
  • JetloadRomana - WEB-DL
  • HqqRomana - WEB-DL

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar