Someone Great (2019) online subtitrat

Someone Great
Someone Great (2019)

Reînvierea romantică a comediei Netflix continuă cu o nouă răsucire. În loc de un alt dulce, lovey-dovey mișcați la ” Set It Up ” sau „To All the Boys I I Love Before”, următoarea lor lansare, „Someone Great” începe cu o despărțire. Relația de bine în centrul acestui film nu se regăsește în brațele unui om nou, ci în legăturile dintre prietenii apropiați. Jenny ( Gina Rodriguez ) este o scriitoare condusă care tocmai și-a debarcat slujba de vis la o publicație din toată țara. Știrea întrerupe în sfârșit relația care se prăbușește cu iubitul ei de multă vreme, Nate ( LaKeith Stanfield ). Se despărțesc și apoi plânge – multe. Își adună rapid vechii prieteni, Blair ( Brittany Snow ) și Erin ( DeWanda Wise), pentru a-și tria starea emoțională cu huiduieli, droguri și un concert.

„Someone Great” este un film impresionant de debut al scriitoarei / regizorului Jennifer Kaytin Robinson, creatorul din spatele „Sweet / Vicious” al MTV. Arcul centrat pe o zi din New York City reușește să se înghesuie într-o mulțime de răutăți între Manhattan și Brooklyn. Deși unele dintre detaliile filmului despre industria mass-media sunt mai mult fantezie decât realitate, povestea sa principală de a face față inimii prin prieteni și escapismul este valabilă. Există glume despre amenajarea și modul în care toată lumea știa femeile din zilele lor de la NYU s-a mutat la Los Angeles, și există multe jaburi despre incertitudinea de a împlini 30 de ani și de a simți că ar fi trebuit să se căsătorească sau să realizeze ceva grozav. Aceste linii nu scot niciodată tonul ușor de film, care se apropie de o coloană sonoră cu muzică pop, formată din cântece preferate și hituri noi. Există chiar și un moment de-a lungul cântecului „Melcul de tine” al Selenei

Deși personajele tind să se aplece foarte mult pe caricatură, Rodriguez, Wise și Snow par să aibă o multime de chimie între ele. Înainte de a se despărți, Jenny arăta de parcă și-a dat seama când a venit vorba de relația și cariera ei. Pe de altă parte, Blair se stabilise deja într-o relație lipsită de dragoste înainte de împlinirea vârstei de 30 de ani. Criza de dinainte de 30 de ani a lui Jenny o determină să-și reevalueze situația. Spre deosebire de cei doi prieteni simpli, Erin este bine să rămână necomisibil până când partenerul ei, Leah ( Rebecca Naomi Jones), îi cere să facă următorul pas în relația lor. Grupul pare prea îndrăgit de argoul de internet, dar conexiunea trio-ului se simte cu drag. Dinamica lor se schimbă pentru a-i ajuta pe orice prieten are nevoie, ca atunci când Jenny o ajută pe prinderea Erin dintr-o conversație penibilă cu Leah sau Erin se confruntă cu Blair despre relația ei superficială. În plus, există apariții încântătoare de RuPaul , Jaboukie Young-White , Rosario Dawson și Questlove în întregul film pentru a menține lucrurile pline de viață.

Filmul lui Kaytin Robinson are un aspect elegant, care conferă povestii sale dezordonate mai mult de un finisaj lustruit, iar cinematograful Autumn Eakin folosește rozul și albul strălucitor al apartamentelor elegante și tonurile de neon și bijuterie ale vieții de noapte din New York pentru a colora în această zi liberă. -călătoria de noapte. Focusul joacă, de asemenea, un factor distinct: flashback-urile lui Jenny față de relația ei sunt în centrul atenției, precum amintirile idealizate ale comediilor romantice vechi, în timp ce accentul puternic este folosit pentru timpul petrecut cu prietenii, reflectând asupra realității dure pe care trebuie să o accepte.

„Cineva Mare” nu se referă la o persoană. Căutarea partenerului perfect poate să nu fie ceea ce au aceste femei cu adevărat în acest moment din viața lor. Deocamdată, ei se întrețin, iar filmul vrea să ne bucurăm de compania lor atât cât ne-am bucura de timpul petrecut alături de prietenii noștri. Este un fluturaș pufos, cu un adevăr plictisitor: relațiile și cei 20 de ani ai voștri se pot termina, dar niciunul nu semnalează sfârșitul lumii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2019 299 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar