Solis (2018) online subtitrat

Solis
Solis (2018)

În urma unui accident, un inginer al unei companii miniere de asteroizi suportă limitele extreme atât fizice cât și psihologice ale supraviețuirii umane, prinse într-o creastă de evadare, în timp ce el se oprește neputincios spre Soare.
Având în vedere cât de departe este spațiul, este uimitor cât de familiare au devenit poveștile sale. Am mai fost aici, cu Sandra Bullock ( Gravity ) și Cillian Murphy ( Sunshine ), printre altele. De această dată Steven Ogg se află pe scaunul fierbinte în rolul lui Troy Holloway – „orb zburător” într-un vas de evacuare, copilotul său mort și într-un curs de coliziune cu Soarele. Este posibil să fie doar un film cu un singur actor (cu Alice Lowe pe poziția de comandant a unei potențiale nave de salvare), dar totul se întâmplă. Și când spun toate, mă refer la asta. În câteva minute, aflăm că Holloway, în decurs de o oră, va fi gătit, congelat și / sau iradiat, dacă, bineînțeles, oxigenul său nu se scurge mai întâi.

Această atitudine „aruncă mult” din scenariul / regizorul de debut Carl Strathie este o mare parte din motivul pentru care filmul nu se prinde niciodată așa cum ar trebui. Posibilele dezastre sunt prezentate în avans, ca un meniu de degustare, astfel încât să putem vedea unde ne va duce seara, verificând mental punctele în timp ce mergem și știind că va trebui să trecem prin mult înainte să terminăm.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2018 645 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

2 Comentari "Solis (2018)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 9 months ago

O prostie de film, nici 20 de minute nu am rezistat.

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 9 months ago

Deacord cu tine

Avatar