Sniper: Ghost Shooter (2016) online subtitrat

Sniper: Ghost Shooter
Sniper: Ghost Shooter (2016)

Lunetiștii de elită Elite Brandon Beckett (Chad Michael Collins) și Richard Miller (Billy Zane), sunt însărcinați cu protejarea unei conducte de gaz de o grupare teroristă, a căror țintă a devenit. Atunci când luptele pentru anihilarea inamicului încep, un lunetist este ucis de un trăgător fantomă care le știa locația exactă. Automat tensiunile se-nfierbântă, suspectându-se o încălcare a securității. Există cineva care lucrează cu inamicul din interior? Este misiunea un front de desfășurare pentru alte activități? Este colonelul trăgând sforile?…

Filmul îl vede pe Chad Michael Collins să se întoarcă în rolul lui Brandon Beckett, fiul lui Samuel Beckett (Tom Berenger), întrucât este însărcinat să se ocupe de protecția anumitor persoane într-o conductă petrolieră trans-georgiană care este în atac constant de insurgenți. Beckett face parte dintr-o echipă condusă de Richard Miller, jucată de Billy Zane care se întoarce din nou în serie. Dennis Haysbert se prezintă de asemenea pentru salariul său, făcând lucrul obișnuit al „colonelului”, dând ordine în afara ecranului. Beckett și diverși membri ai echipei călătoresc în Europa centrală și de est, implicându-se în bătălii în lagăr, cu primul suspectând că un individ corupt se află în rândul lor.

Acesta este un film care are acum ideea uzată de a arunca un actor care a apărut anterior în cel mai profitabil film, punându-l pe coperta DVD-ului, urmând ca alte persoane să apară efectiv în film. Billy Zane vorbim acolo, cu chestia „timpului ecranului”, dar nu știu dacă chiar m-aș deranja să mă plâng de asta. Mai rău este povestea, care este practic inexistentă, Collins se mută dintr-o locație în alta, apar fotografii și un subplot de „intrigă” de corupție omoară toate voințele de a continua. Acest film nu ar trebui să dureze 100 de minute și încearcă să obțină toate politicile. Nu, nu face asta. Încercați 83 de minute cu multe înțepături.

Cel mai bun lucru despre acest film sunt locațiile. Sunt variate, trecând din Turcia în 4.000 de înălțimi ale Carpaților sau în cele mai puține locații care arată convingător ca acele locuri. În filme precum Ziua Independenței: Resurgența, avem rolul în mod clar așezat pe un scenariu cu oceane false și deserturi false în spatele lor, cu ceea ce sunt clar lumini de studio strălucind incomod pe umeri. Așa că haideți să acordăm un anumit credit Sniper: Ghost Shooter pentru că a ajuns acolo și a filmat acele bătălii de armă în acele locuri frumoase. Foarte bine.

Dar cel mai rău lucru din acest film este că luptele cu armele sunt sărace, nu ne așteptăm să se tragă gloanțe reale, dar într-un film despre armele care se trag, cel puțin ne așteptăm să fie folosite semifabricate. Încă o dată, este un caz de licărire a mușchiului CGI și sânge CGI, alături de navele groaznice CGI care arată ca redările PS2. Ucide destul de mult întregul film al filmului. Asta, împreună cu faptul că există un pic prețios de smucitură și mult prea mult spray și rugăciune, ne așteptam la ceva ceva mai tactic. Nu este de mirare că întreaga distribuție arăta direct deprimată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2016 845 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar