Sleepless - Noapte albă (2017) online subtitrat

Sleepless
Sleepless – Noapte albă (2017)

Vincent Downs (Jamie Foxx) și partenerul său, Sean (Tip “T.I.” Harris), polițiști în Las Vegas, interceptează un mare transport de cocaină, adresat unui patron de cazino (Dermot Mulroney). Cum magnații traficului de droguri din zonă sunt puternic deranjați și încep să ia măsuri dintre cele mai neplăcute, situația devine tranșantă: Vincent trebuie să le dea urgent drogurile înapoi interlopilor, dacă vrea să-și recupereze fiul răpit. Socoteala inițială nu se mai potrivește însă cu cea din cazino, întrucât intră în acțiune ofiţerul de contrainformaţii Jennifer Bryant (Michelle Monaghan) şi mahărul drogurilor, Novak (Scoot McNairy). Ani la rând și-a neglijat Vincent familia, punând mereu meseria pe primul plan. Iar acum, doi ani de muncă sub acoperire se pot duce pe apa sâmbetei cât ai clipi! Niște aliați i-ar prinde bine, dar… în cine să mai aibă încredere? Mulți polițiști sunt corupți și o singură mișcare greșită i-ar putea fi fatală, dacă nu-și joacă bine cărțile. Iată cum o noapte albă în Las Vegas se transformă într-un spectacol de acțiune și emoții, ca într-un montagne-russe: curse cu mulți cai-putere, interlopi periculoși, răpiri și lupte pe viață și pe moarte. Iar în viață, ca și la cazinou, soarta se joacă uneori la ruleta.

„Sleepless” este unul dintre acele filme care trebuiau să fie mult mai bune sau mult mai rele pentru a face o impresie. Această poveste a unui ofițer de poliție din Las Vegas care încearcă să-și recupereze fiul răpit de la băieți rău este frustrant, nu teribil. Secvențele de acțiune, caracterizările, spectacolele, toate ar fi putut să se alăture pentru a forma un exemplu dandy a ceea ce a fost numit un film B: un film de gen care nu are prea mulți bani cu care joacă, dar compensează cu ingeniozitate și stil. Și totuși, „Adormit”, cumva, nu ajunge niciodată la acest nivel. Momentele sale rare de calitate fac ca restul filmului să fie – o confuzie de comploturi conspirative și pumnii și luptele cu pușcașii – par mai ușoare. Așa cum a fost regizat de Baran bo Odar („The Silence” din 2010) și scenografiat de „Andrea Berloff , acest remake al filmului francez din 2011 „ Noaptea nedormită ” este amuzant, uneori, dar nu destul de amuzant, uneori interesant, dar niciodată suficient de interesant și în mod emoțional (mai ales datorită dorinței neliniștite a eroului de a-și salva fiul), dar niciodată dispus să alerge. cu emoționalismul și transformați-vă într-o melodramă cu acțiune plină de suflete.

Lipind îndeaproape originalul francez, „Sleepless” începe în mijlocul unei urmăriri de mașini, detectivul de poliție din Las Vegas Vincent Downs ( Jamie Foxx ) și partenerul său Sean Cass (TI) furând o livrare masivă de cocaină de la traficanții de droguri care lucrează pentru localnici șeful crimei, Rob Novak ( Scoot McNairy ), care furnizează un hotel local și proprietarul cazinoului, numit Stanley Rubino ( Dermot Mulroney ), cu favoruri de petrecere pentru oaspeții săi înalte. Băieții răi îl răpesc pe fiul lui Vincent, Thomas ( Octavius ​​J. Johnson ), pentru a primi drogurile înapoi.

Restul filmului se desfășoară ca o variantă „ Die Hard ” intimă, oarecum conținută , iar Vincent se strecoară pe terenurile hotelului și cazinoului încercând să-și salveze băiatul. Sarcina mai imediată de a preveni moartea fiului său devine un stand-in pentru lucrările de reparații pe care trebuie să le facă în propria gospodărie: Vincent este divorțat de soția sa Dena ( Gabrielle Union) și în condiții precare cu Thomas, datorită imersiunii sale în meseria sa, iar tema de a repara legăturile familiale defăimate nu este niciodată departe de mintea filmului. Există, de asemenea, complicații înnodate care implică medicamentele care necesită ca Vincent să improvizeze în continuare, iar situația sa deja tensionată este agravată de o rană înjunghiată pe care a suferit-o în timpul secvenței de acțiune de deschidere: între lupte și momentele inteligente de subterfugiu, Vincent trebuie să se întreacă. rana de partea lui. Acesta din urmă furnizează „Sleepless” multe dintre momentele sale rare de umor: eroul este atât de scufundat în sarcina de a-și salva fiul și de a recupera drogurile furate fără ca ofițerii săi superiori să afle că propria adrenalină servește ca un anestezic intens. Atât el, cât și publicul tind să uite de durerea pe care o are ‘

Există un complot paralel în care a fost implicată colega lui Vincent, detectiva Jennifer Bryant ( Michelle Monaghan ), care a fost bătută recent în timpul unui bust de droguri. Există sugestii că atacul cu drogurile înconjurate și situația actuală a lui Vincent sunt conectate, iar în timp ce Jennifer și partenerul ei Doug Dennison ( David Harbour ) investighează situația de la hotel, „Sleepless” se transformă într-un thriller oarecum conspirativ, cu eroii care împlinesc conexiunile. care îi determină să-și dea seama adversarii lor nu au motivele și obiectivele pe care le-au crezut. Sunt intenționat vag aici, pentru că, deși multe dintre răsucirea filmului sunt telegrapate cu mult timp în avans, sunt suficient de bine executate pentru a da buclele filmului chiar atunci când sunt necesare.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2017 614 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar