Shut In (2016) online subtitrat

Shut In
Shut In (2016)

Naomi Watts, dublu nominalizată la Oscar, este protagonista acestui thriller în regia lui Farren Blackburn (Luther, The Blacklist). O psiholoagă pentru copii duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia rurală și încearcă să-și pună viața în ordine după pierderea soțului ei. Este o femeie puternică, al cărei curaj va fi pus la extremă încercare când, prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putință pentru a salva un băiat care altfel ar dispărea pentru totdeauna.

Este un thriller care pornește într-un ritm asemănător melasului și petrece următoarea oră și cam așa, în timp ce povestește o poveste formată din elemente împrumutate cu ridicata din alte surse, mai bune, înainte de a ajunge la felul de șoc „final” șocant, care este așa conceput și executat ludic, încât vă întrebați cum se așteptau vreodată cineastii să scape. Sincer, cel mai surprinzător lucru al întregii întreprinderi este faptul că minunata actriță Naomi Watts era într-un fel încurcat să-l joace, în ciuda faptului că nu oferea nimic de valoare pentru cineva din talentele sale, cu excepția unui salariu.
Watt îl joacă pe Mary Portman, psiholog pentru copii, care trăiește și lucrează într-un colț îndepărtat al Maine-ului rural. Pe măsură ce povestea se deschide, un accident oribil de mașină și-a ucis soțul și l-a lăsat pe vitregul Stephen ( Charlie Heaton din „Stranger Things”), în vârstă de 18 ani, paralizat de la gât în ​​jos și incapabil să comunice. Șase luni mai târziu, Mary îl îngrijește pe Ștefan acasă de unul singur și, în timp ce îl iubește, presiunea ajunge clar la ea. Ședințele ei de Skype cu un alt contract ( Oliver Platt ) nu ajută. Într-o noapte, unul dintre pacienții ei mai tulburați, un tânăr surd pe nume Tom ( Jacob Tremblay de la „ Camera”) Apare în fața ușii. Înainte ca ea să poată face mare parte din orice, el pleacă la fel de repede în seara friguroasă și nu poate fi găsit. O căutare a lui Tom continuă cu seriozitate și Mary este zdrobită de vinovăție pentru ceea ce s-a întâmplat până când lucrurile ciudate încep să se întâmple în jurul casei. În timp ce prietena ei de psihiatru sugerează că suferă de efectele parazomniei ca urmare a celor întâmplate atât cu Ștefan, cât și cu Tom, este convinsă că se întâmplă altceva. Un lucru bun pe care o furtună de gheață plictisitoare îl duce acolo unde trăiește, deoarece absolut nimic ciudat sau bizar nu s-ar întâmpla atunci când a fost tăiată din lumea exterioară, nu?

Conceptul de „închidere” este promițător, presupun, dar execuția de aici este aproape totală de la început până la sfârșit. Urmărind povestea să se desfășoare, aveți înțelesul că prima scenaristă Christina Hodson a venit mai întâi cu marea învârtire finală, apoi a decis să lucreze înapoi pentru a construi o narațiune care să i se potrivească. Există două probleme cheie cu această abordare. În primul rând, marea învârtire este atât de ridicolă, încât spectatorii se vor găsi, mai probabil, râzând de absența ei pură, decât de a scoate din dramatismul covor. (Este suficient să spunem, aproape că face ca întoarcerea din „ The Boy ” să pară stăpânită și logică prin comparație.) În al doilea rând, povestea care duce la această dezvăluire mai puțin spectaculoasă este un drag drag cu mâna grea care petrece mai mult timp flagrant. smulgerea elementelor dinStanley Kubrick a preluat „ Strălucirea ” decât în ​​încercarea de a crea o poveste convingătoare. Pentru a înrăutăți, regizorul Farren Blackburn (un veteran al unor emisiuni TV precum „Doctor Who” și „ Daredevil ”) dirijează totul într-un ritm atât de neplăcut, încât se simte de două ori mai mult decât timpul de rulare de 90 de minute și se dovedește incapabil să ofere. o spaimă care nu se bazează doar pe oameni care apar brusc din nicăieri. Crede-mă, în acest caz, devine foarte obositor după un timp.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 363 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar