She’s All That - O fată minunată (1999) online subtitrat

She's All That
She’s All That – O fată minunată (1999)

Are 18 ani. Este cel mai chipes baiat din scoala, este seful clasei, capitanul echipei de fotbal si prieten cu cea mai frumoasa fata. Dar cand aceasta il paraseste pentru o vedeta de televiziune, Zack Siler se intreaba cu cine va merge la balul de absolvire. Ambitiosul tanar pune pariu cu prietenul sau ca, pana la bal, va reusi s-o transforme pe cea mai banala fata intr-o frumoasa candidata la concursul de Miss. Pentru pariu, Zack o alege pe Laney, fara a sti ca nimic din ce a trait pana acum nu va mai fi ca inainte.

Uneori, în timp ce urmăriți un film, puteți simți prezența unei inteligențe nelegiuite care alunecă zingere într-un complot cu formulă. Am avut senzația asta în timpul „She’s All That”, care nu se bazează pe o idee orbitor de originală („Pygmalion” și „ My Fair Lady ” au ajuns prima dată). Este vorba despre modul în care cel mai popular tip din clasa senior face un pariu că poate să ia o fată dorky și să o transforme într-o regină de bal. Există distracție în complot, dar este mai multă distracție pe margini. Vedeta de film Freddie Prinze Jr. în rolul lui Zack, care are a treia cea mai bună medie de punctaj din clasa sa, și este, de asemenea, căpitanul echipei de fotbal și datează cu frumoasa sexpotă a clasei Taylor ( Jodi Lyn O’Keefe). Dar Taylor se desparte de el după ce a mers pe Daytona Beach și a întâlnit-o pe Brock Hudson, vedeta „The Real World”, un show MTV în care copiii adevărați sunt aruncați mai mult sau mai puțin ca ei înșiși. Am doar o privire rapidă, dar cred că Brock are un tatuaj pe sine pe brațul drept.

Taylor este sigură că va fi regină de bal. Amicii lui Zack l-au pariat că nu poate lua o altă fată și să o facă regină. El acceptă și alege Laney ( Rachael Leigh Cook ), o floare de perete moscată care pictează în subsolul ei. În această comunitate bogată din sudul Californiei, nu ajută ca tatăl ei să fie „Dr. Pool” ( Kevin Pollak ), proprietarul unui serviciu de curățare a piscinei.

Va suferi Laney o transformare uluitoare? Tu ce crezi? Am vrut să aplaud când Zack a dezlănțuit linia clasică: „Purtați întotdeauna ochelarii ăia? Desigur, este o regulă de neînfrânat a acestei formule că rața urâtă este o lebădă deghizată: Rachael Leigh Cook este de fapt destul de frumos, așa cum a fost Audrey Hepburn , vă veți aminti, în „My Fair Lady”. Doar o dată aș vrea să văd formula „Pygmalion” aplicată unei femei care era cu adevărat neatractivă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 1999 2.340 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar