Shéhérazade (2018) online subtitrat

Shéhérazade
Shéhérazade (2018)

Prima lungmetraj a lui Jean-Bernard Marlin este o poveste de dragoste situată în mahalalele din Marsilia.
Un prim film bine conceput al cărui declin este povestea sa prea familiară, Sheherazade a lui Jean-Bernard Marlin este o poveste de dragoste situată în adâncimile inferioare ale Marsiliei, unde scena adolescentă din partea părții greșite pare a fi împărțită în funcție de gen linii: Băieții tratează droguri și fetele merg pe străzi, cu sau fără proxene pentru a le proteja. Mediul gresit și distribuția non-pro sunt direcționate în mod convingător de Marlin, originar din Marsilia, în special în a doua jumătate mai puternică a pic. Comunicatul Films Boutique ar trebui să facă afaceri în Franța; dincolo de asta, va fi o carte de apel pentru tânărul talentat regizor, care a scris scenariul cu Catherine Paillé.

Povestea pare să se fi dezvoltat din aclamatul scurt film al lui Marlin din 2013, La Fugue, despre o tânără delincventă și consilierul ei, și mai ales din documentarul său din 2014 Something Fierce , care se concentrează pe Jamal, în vârstă de 15 ani și centrele de reeducare care așteaptă. l. În Sheherazade , Dylan Robert debutează pe ecran ca un băiat de pe străzile de 16 ani, care tocmai a executat prima sentință de închisoare și încă caută bani ușori. Accentul puternic sociologic, similar cu alte povești care caută public în toată Europa și Africa de Nord, se remarcă printr-un stil de regie puternic individual, care concentrează tensiunea asupra protag-urilor tinere.

Deschizând un montaj impresionant de filme de arhivă alb-negru care arată sosirea imigranților din Africa de Nord de altădată, filmul trece imediat la descendenții lor contemporani. Zach (Robert) este un fir viu neînfricat, cu o față frumoasă și părul blond albit, arătos, amuzant și puțin nebun. Tocmai a fost eliberat dintr-un centru de detenție pentru minori și este dus la o jumătate de casă pentru a-și termina pedeapsa. Dar, în loc să se stabilească, așa cum se așteaptă lucrătorul său de caz, el omisă libertatea de libertate și își caută mama neafectată, care s-a agitat cu un bărbat nou și nu vrea nimic de a face cu Zach. Respingerea ei, care se reduce profund, se repetă la intervale de-a lungul filmului, în timp ce el încearcă să se recâștige în favoarea ei.

Pentru a-și sărbători eliberarea, amicii lui Zach îl tratează cu unul dintre cârcotașii locali și este astfel că îl întâlnește pe ghinionul Sheherazade (Kenza Fortas). După ce el o recunoaște ca pe o fată cu care a mers la școală, acceptă o cărămidă de hași pentru serviciile ei, apoi refuză să se culce cu el. Jocul lor întors și înapoi de „va sau nu va” îi stârnește curiozitatea. Pare să știe să se descurce cu bărbații. Mai întâi îl lasă să doarmă în camera ei închiriată, pe care o împărtășește (mult spre dezgustul său) cu sensibilul trans Zelda. Apoi îl obligă să-și depășească neplăcerea pentru munca ei, făcându-l să-l privească cum se ocupă de trei băieți, unul după altul, într-o ușă. „A fost rapid”, comentează ea după acest calvar.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2018 294 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar