Shazam! (2019) online subtitrat

Shazam!
Shazam! (2019)

Intrând în Shazam! Am avut o mulțime de întrebări la care voiam să răspund. La urma urmei, ardezia filmului DC a fost peste tot în ultimii ani și a lipsit vizibil un sentiment de direcție. Ar fi Shazam! servește ca punct de lansare pentru încă o repornire a Universului DC sau ar fi mai mult o poveste de sine stătătoare? Din fericire, după ce am vizionat filmul, sunt fericit să spun că răspunsul este o combinație a ambelor și una extrem de antrenantă în acest sens.

Filmul se învârte în jurul unui copil pe nume Billy Batson, un orfan rebel, care a sărit de la casa de plasament pentru a se aștepta acasă de ani buni, în timp ce-și caută în secret mama de naștere. După ce s-a mutat cu cea mai recentă familie, el se poticnește cu un vrăjitor vechi care îi acordă puterea de a se transforma într-un adult cu superputeri. Gândiți-vă de Tom Hanks ‘BIG, dar cu capacitatea de a se îndrepta înainte și înapoi pe un capriciu și cu mult mai multe puteri. Ceea ce urmează este parte distracție super-eroică, parte comedie, parte horror și o parte pâlpâire de familie inima. Este cu adevărat impresionant cât de bine sunt echilibrate aceste direcții diferite și Shazam! în cea mai mare parte, reușește.

Filmul începe destul de întunecat și are o serie de scene înfricoșătoare, care ajută la adăugarea mizelor în film. Filmografia anterioară a regizorului David Sandberg a fost în mare parte filme horror suedeze cu buget redus, iar influența lui face multe scene din Shazam! simți destul de întunecat și înfricoșător Acest ton întunecat este contrastat de multe momente de comedie, și de umorul din Shazam! este surprinzător de consistent. Cu atât de multe trailer-uri comice pentru film, am fost surprins de câte momente minunate au mai rămas în experiență în film, scena magazinului convenabil fiind unul dintre adevăratele standout-uri. Are mai puține linii și mai mulți biți trași, iar rezultatul oferă mulțimii de oportunități de a se apleca în momentele de levitate.

Vorbind despre distribuție, ei fac o treabă stelară. Zachary Levi îl interpretează pe super-eroic Shazam și el aduce un rol gravatură imatură și adesea hilară. Cele mai amuzante scene îl implică să interacționeze cu Freddie Jake Dylan Grazer, iar cei doi au o chimie incontestabilă. Aceleași sunete sunt valabile și pentru Billy Batson, de la Asher Angel, deși el și Freddy au o relație mai încărcată emoțional decât cea a alter ego-ului său.

Faith C. Herman este un rol deosebit în rolul ei de copil adoptiv Darla, deoarece este iubitoare și extrem de energică în același timp. Ea este celălalt centru emoțional al filmului și ajută să facă familia adoptivă să se simtă ca niște oameni adevărați. În ceea ce privește partea mai ticăloasă, Mark Strong se apleacă puternic în șiretul răului rău, cu portretizarea lui Dr. Sivana. Deși este un pic mai dezvoltat decât majoritatea răufăcătorilor de supereroi, el este încă unul dimensional. În mod similar, în timp ce Darla, Freddie și Billy obțin o parte corectă a timpului ecranului de calitate, restul fraților adoptivi se reduc la roluri de fundal și nu se simt atât de impactanți până la sfârșit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 12m 2019 558 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar