Shanghai Fortress (2019) online subtitrat

上海堡垒
Shanghai Fortress (2019)

În urma succesului The Wandering Earth la începutul acestui an, producătorii de filme chineze au avut mari speranțe în privința filmelor de știință autohtone – până când Cetatea Shanghai le-a aruncat cu un flop masiv de box office. Cu un rating jenant din trei din zece pe site-ul de recenzii al filmelor chineze Douban și comentarii declarându-și complotul slab și acțiunea și mai rău, Cetatea Shanghai a făcut atât de rău încât regizorul Teng Huatao a emis chiar scuze . Un internaut comentariile lui simbolizează pe bună dreptate speranțele spulberate Chinei: « rătăcitor Pământul a fost începutul dinastiei chinez sci-fi, dar Shanghai Cetatea este sfârșitul acestuia.»

Acum, pe măsură ce filmul ajunge pe Netflix , publicul global va avea ocazia să judece dacă Cetatea Shanghai a fost într-adevăr atât de rea.

În Cetatea Shanghai , astronauții chinezi (cunoscuți și sub denumirea de taikonauți ) descoperă un nou material numit xianteng , care înlocuiește rapid cărbunele și petrolul ca principală sursă de energie a Pământului. Cu toate acestea, se dovedește că xianteng a fost furat de fapt străinilor, care ajung pe Pământ cu nave naționale. Extratereștrii șterg marile centre globale de populație, lăsând doar Shanghai în picioare în urma unui câmp de forță alimentat de xianteng . Xianteng este o sursă de energie instabilă, așa că câmpul de forță se prăbușește ocazional și lasă câțiva extratereștri să distrugă metropola.

De fapt nu suntem siguri ce ramură a Armatei Populare de Eliberare îl apără pe Shanghai în film, dar uniformele lor în stilul Forțelor Aeriene sugerează că aceasta este Forța Spațială Chineză . Ofițerul militar Lin Lan (Shu Qi) are sarcina de a ajuta la apărarea orașului, împreună cu o mică echipă de piloți, inclusiv Jiang Yang (Lu Han). O delegație a Națiunilor Unite pare să conducă întregul efort, în ciuda faptului că ONU ar fi fost probabil șters deja.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2019 458 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: 上海堡垒
  • Data lansari: 09-08-2019
  • Genul: Razboi, SF
  • Regizori: Teng Hua-Tao
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar