Sextuplets (2019) online subtitrat

Sextuplets
Sextuplets (2019)

„ Sextuplets ” , cea mai recentă comedie făcută pentru Netflix de la Marlon Wayans („White Chicks”) (urmând rom-com-ul „Naked” din 2017), este la fel de amuzantă ca o amputație și aproape la fel de dureroasă. Wayans joacă rolul lui Alan, care își caută mama nașterii în ajunul nașterii primului său copil și descoperă că a fost unul dintre șase sextuplete – toate jucate de Wayans.

Hilarity, în teorie, continuă, deși dacă în „Sextuplets” există un râs solid, acest spectator a ratat-o. Scriitorii își împachetează scenariul cu elemente nebunesc familiare: un parteneriat în curs la compania Alan, o călătorie rutieră cu cuplu ciudat și (două pentru prețul unuia) o urmărire cu mașina în drum spre o sală de livrare a spitalului. Dar fiecare piesă de benzi desenate se descompune pe ecran , lipsită de viață și fără speranță .

Jucătorii de susținere fac tot posibilul – Bresha Webb , ca soție a lui Alan, este plin de încântare și antrenant, iar Molly Shannon este amuzant, așa cum este întotdeauna Molly Shannon – dar acesta este vehiculul lui Wayans și, în acest sens, este o jenă. Cea mai directă inspirație a imaginii este „ Bijuteriile familiei ”, în care Jerry Lewis joacă șase frați, deși producătorii „Sextuplets” încearcă în mod clar să reproducă magia remake-ului lui Eddie Murphy din „The Nutty Professor” al lui Lewis (și continuarea sa) .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2019 310 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar