Sex Appeal (2022) online subtitrat

Sex Appeal
Sex Appeal (2022)

În urma francizelor populare Kissing Booth și To All the Boys I’ve Loved Before , Sex Appeal atrage atenția de la „a obține tipul” și își reorientează povestea ca una de auto-descoperire și trezire sexuală.

Cu toate acestea, într-o încercare evidentă de a desena o imagine complexă a sexului, filmul simplifică drastic ce înseamnă sexul pentru fiecare personaj, prezentând conceptul ca fiind mai puțin înrudit cu experiența obișnuită a adolescenților și mai moralizator pentru spectatori.

Subiectul Sex Appeal – ului este Avery (Mika Abdalla), un elev de liceu și viitor admis la MIT, care se pricepe aproape la orice. Dar când iubitul ei de lungă distanță, Casper, vrea să facă sex, ea intră în panică. Se pare că sexul este singurul lucru despre care ea nu știe nimic.

Din fericire, un concurs STEM o provoacă pe Avery să proiecteze o aplicație pentru a rezolva o problemă personală din viața ei. Apoi începe să lucreze la „Sex Appeal”: un software menit să te ghideze prin prima ta experiență sexuală. Printr-o serie de experimente sexuale cu cel mai bun prieten al ei Larson (Jake Short), precum și prin interviuri comice cu colegii de clasă, Avery decide să descifreze codul despre cum să facă sex bun.

Există o mulțime de potențial pentru tensiune romantică și hilaritate în premisă. Din păcate, caracterizarea plată a lui Avery suge viața din progresul poveștii.

Geniul studentesc are o minte unică. Nu simte nicio așteptare să descopere lucruri despre sex și despre corpul ei. Nu există emoție nervoasă pentru prima dată cu iubitul ei. Ea își stabilește proiectul cu Larson ca pe un experiment fără inimă și cu siguranță se desfășoară ca unul.

Scenele fantastice care înlocuiesc preludiul dintre Avery și Larson – asemănându-l cu explorarea spațiului și înotul sincronizat – ne îndepărtează și mai mult de relația lor în curs de dezvoltare.

Dacă Avery nu este un personaj care se poate identifica, nici distribuția secundară nu implică prea mult spectatorii. Filmul își încearcă mâna la comedie prin intermediul mamelor lui Avery extrem de pozitive în privința sexului, iar aceste glume ajung cu aplomb greșit.

De la obsesia unei mame de a picta vaginuri, până la apelul constant al altei pentru Avery să-și „numească sentimentele”, nu pot să nu mă întreb dacă comediile vor înceta vreodată să facă caricaturi ale părinților gay.

Cuplul de lesbiene divorțate este doar o altă lovitură împotriva unui film care încearcă să fie progresiv și eșuează lamentabil. De fapt, puținele trăsături care fac din această caracteristică o abordare revigorantă (angajamentul de a-i face pe plac ambilor parteneri în timpul sexului, portretizarea unei tinere care învață ceea ce îi place fără judecată) se simt cu totul blocate de mesajul final al filmului. Adică, sexul și dragostea sunt împletite.

După cum spune Larson, „Dragostea duce la sex, iar sexul duce la iubire”. De ce realizatorii de film promovează această narațiune prea simplificată este un mister. Ar fi făcut mai bine să păstreze tema mai emoționantă a filmului că relațiile sănătoase, chiar mai mult decât sexul bun, necesită muncă.

Sex Appeal este o încercare curajoasă de a realiza o dramă de liceu progresivă și pozitivă pentru sex, despre prima dragoste și creșterea personală, dar nu este comedia sexuală la care cineva o spera.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2022 17 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar