Seventh Son - Al șaptelea fiu (2014) online subtitrat

Seventh Son
Seventh Son – Al șaptelea fiu (2014)

Thomas Ward este al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos și mulți ucenici au dat greș înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănțuie. Ecranizare dupa cartea lui Joseph Delaney „Ucenicul vraciului” din seria „Cronicile Wardstone”.

„Sper pentru cei mai buni, așteptați-i cel mai rău”. Mel Brooks a popularizat acea zicală într-o melodie amuzantă pe care a co-scris-o pentru unul dintre cele mai amuzante filme ale sale, relativ obscură din 1970 „ The Twelve Chairs ”. Este un sentiment util în general, dar, pentru recenzorul de film, ceva care se aplică în special în primele două luni ale noului an, care, cel puțin în ceea ce privește produsul de studio, reprezintă un teren de dumping pentru produsul problematic sau doar trac simplu nemeritat.

Având în vedere faptul că data de lansare a SUA a fost mutată nu o dată, ci de două ori și că acum se află că ocupă o dată în terenul de dumping menționat anterior, s-ar putea aștepta „al șaptelea fiu”, regizat de Serghei-Bodrov, o poveste de fantezie medievală cu un puternic stres al adulților tineri în complotul său (nu este surprinzător, întrucât se bazează pe o carte YA, prima din trei până acum cu aceleași personaje, așa cum se întâmplă în zilele noastre) să fie destul de proastă. Dar, surpriză! Unul nu vrea să curgă filmul cu o laudă slabă spunând „nu este chiar așa de rău”, dar acesta este un fel de descriere cât se poate de precisă, în toată cinstea. Totuși, subiectiv? Acest critic, care este un fan neclintit al filmelor cu monstri mash-up din anii ’50 -’60, care a prezentat o multitudine de monștri animate cu stop-motion și altele,

O altă atracție este că liderii din adulți ai imaginii sunt Jeff Bridges și Julianne Moore . Bridges joacă un „vrăjitor” de vânătoare de vrăjitoare dreaptă (el este, de asemenea, un Cavaler al vreunei ordine sacre secrete sau a altuia), în timp ce Moore joacă o vrăjitoare aproape omnipotentă, care va folosi „noaptea de sută de ani” din sută de ani luna ”pentru a se face 100% atotputernică. Desigur, aceste două personaje au o poveste romantică. Bineînțeles că o fac. Deoarece orice alt critic de film despre acest film va face un fel de „Nu am crezut că continuarea„ Big Lebowski ”ar fi această glumă ciudată”, îți voi scuti efortul. Cu toate acestea, este o plăcere să-l văd încă o dată pe The Dude and Maude într-o clinchetă, chiar dacă eroul zdrobit, cu gura căscată de Bridges, seamănă mai degrabă cu cel al lui „True Grit”, pe care l-a încrucișat Coburn.Richard Harris în „ Camelot ” , Richard Harris avea 70 de ani în „Camelot”. Cu alte cuvinte, este o performanță cu adevărat excentrică, și de ce nu. În ceea ce privește Moore, ea arată superbă și strălucește cu suficientă amenințare, încât te poți convinge aproape că morful ei de dragon nu este un efect special.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,67 din 5)
Încarc...

1h 42m 2014 1.293 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar