See You in Valhalla - Ne vedem în Valhalla (2015) online subtitrat

See You In Valhalla
See You in Valhalla – Ne vedem în Valhalla (2015)

Fratele lui Johana Burwood (Sarah Hyland) moare într-un fel bizar, iar tânăra trebuie să se întoarcă acasă pentru înmormântare, după o absenţă de 4 ani. Ajunsă în locul de unde a plecat, ea va trebui să petreacă un timp cu ciudata ei familie şi să îşi confrunte trecutul dureros.

O familie disfuncțională este reunită inconfortabil în comedia / drama încordată a lui Jarret Tarnol , care aruncă in mod incontestabil mitologia norvegiană în amestecul său incomod. Înfăptuind pe atrăgătoare Sarah Hyland , care ar fi fost mult mai bine să se lipească de familia ei modernă , See You in Valhalla se străduiește cu disperare de umor și patos în mijlocul mării sale de înfricoșare forțată.

Povestea începe cu sinuciderea bizară a „Magnusului” obsedat de Viking ( Jake McDorman ) care implică un dealer de metode și o sabie. S-a reunit în suferința lor sora lui Johanna (Hyland, de asemenea una dintre producătorii filmului), care a fugit din orașul natal cu ani mai devreme după o traumă personală; stăpânul său frate Don ( Michael Weston ) și insuflabila sa fiică adolescentă republicană ( Odeya Rush ); fratele psihologului homosexual Barry ( Bret Harrison ), însoțit de stonerul sau antrenorul personal, iubitul hawaian Makewi ( Steve Howey ); și tatăl văduv Woody ( Conor O’Farrell ) a cărui nouă iubită este asistenta sa mult mai tânără, hippie ( Emma Bell). Făcând o apariție ulterioară este fostul iubit al lui Johanna ( Beau Mirchoff ) a cărui sosire duce la o revelație dramatică despre trecutul Johannei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 22m 2015 449 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar