See online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 8 Episoade
See

Creat de Steven Knight ( Peaky Blinders ), un generator de încredere de idei interesante, See explică în textul introductiv că este setat secole după ce un virus din secolul XXI a decimat populația umană a planetei și i-a lăsat pe cei doi milioane de supraviețuitori în imposibilitatea de a vedea. Pe măsură ce povestea începe, vestigiile rămase ale umanității s-au condensat în triburi insulare, iar ideea privirii este considerată chestia vrăjitoriei, un lucru de neimaginat de care trebuie de temut și de care nu este căutat.

Eroul nostru este Baba Voss (Jason Momoa), un războinic bine intenționat care se ascunde de trecutul său umbrit și misterios. Baba Voss, de mult timp doritor de moștenitor – nu de păr, nu te minte, pentru că niciun personaj al lui Jason Momoa nu ar putea fi mai doritor de păr mai bun decât posedă Jason Momoa – este căsătorit recent cu Maghra (Hera Hilmar), o femeie care a ajuns recent în trib. însărcinată cu copilul unui alt bărbat. Acest om este renumitul Jerlamarel (Joshua Henry), care este în general în afara ecranului, pentru că a fost dorit sub acuzații de vrăjitorie și zvonuri că are darul de lumină sau ceva de genul. Moașa Paris (Alfre Woodard) este repede să bănuiască că bebelușul Maghra (sau bebelușii) ar avea puteri similare. Și dacă nu, nu sunt multe spectacole aici.

Căutarea lui Jerlamarel până la capetele limitate ale pământului este Tamacti Jun (Christian Camargo), un vameș și vânător de vrăjitoare pentru regina Kane (Sylvia Hoeks), conducător al unui clan ceva mai avansat decât cel condus de Baba Voss. Regina Kane, care comună cu Dumnezeu prin orgasme într-un mod care trebuie văzut de mai multe ori pentru a fi crezută, este hotărâtă să-l surprindă pe Jerlamarel și este de părere că nu va fi pasivă în legătură cu posibilitatea pe care o are acum. copii de care să vă faceți griji.

Regizat de Francis Lawrence ( Red Sparrow ) și filmat într-un sortiment de locații fotogenice din Columbia Britanică, See are un scop epic indiscutabil. Echipajul Baba Voss se plimbă prin păduri luxuriante, munți și setări de pe malul lacului, în timp ce așezarea reginei Kane este așezată mult mai evocativ la un baraj abandonat înconjurat de elemente naturale similare. Cea mai obișnuită notă a mea a fost: „Ei bine, cel puțin asta este drăguță”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

60m 2019 686 vizionari

Background
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!