Secret Obsession - Obsesie secretă (2019) online subtitrat

Secret Obsession
Secret Obsession – Obsesie secretă (2019)

În „Obsesia secretă”, Jennifer de casă recentă (Brenda Song) se trezește cu amnezia fiind lovită de o mașină după ce a fugit de un bărbat cu glugă. Deși în recuperare, este fragilă din punct de vedere fizic și psihologic. Din fericire, soțul ei Russell (Mike Vogel – ‘Ajutorul’) este un sprijin constant pentru ea. Când cuplul se întoarce acasă de la spital, Jennifer primește flashback-uri pe care nu le poate înțelege și vine să pună la îndoială căsătoria ei.
Nici măcar din titlul de „obsesie secretă”, nu vă deranjați niciodată premisa, știți exact în ce vă intri. Este un lucru de tip tabără, excesiv de dramatic, de tip thriller, și în echitate, astfel de filme pot fi foarte distractive. Nu vor participa la premii și ilustrează emoții ieftine. Astfel, în „Obsesia secretă”, ai un film care este previzibil și constant ridicol. După ce știi și ai acceptat pentru ce te afli, poți să te relaxezi, deoarece sfârșește prin a fi extrem de amuzant și, îndrăznesc să o spun, multă distracție. Adică, dacă vă suspendați necredința și dați realizatorilor avantajul îndoielii că sunt cu adevărat conștienți de convenționalitatea filmului.

Cu filme de genul acesta, nu te poți baza pe twist pentru a oferi divertisment, fie că ai văzut trailerul – sau primele zece minute – știi exact ce se întâmplă. Cu „Obsesia secretă”, nu ar putea exista mai multe semnale pentru ceea ce se întâmplă cu adevărat între muzica suspectă în ton (care se pare că este direct dintr-un film B) și actoria lui Vogel, care este atât de fals tip frumos, este imposibil să Cumpără. Cu siguranță, acest lucru este intenționat din partea regizorului-scriitor Peter Sullivan

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2019 1.307 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar