Scoob! (2020) online subtitrat

Scoob!
Scoob! (2020)

Poate cel mai pozitiv rezultat care poate rezulta din acordul de a viziona „Scoob!” cu copiii tăi este că i-ar putea inspira să afle mai multe despre mitologia greacă. În aceste vremuri întunecate și tulburi, este important să găsești raze de soare oriunde poți.

Altfel, „Scoob!” este un joc frenetic de kitsch retro și referințe ale culturii pop aleatoare, inclusiv un cameo de celebritate cu adevărat încordat (și ciudat). Lucrarea a șase persoane care împărtășesc scenarii și / sau credite de poveste, este o poveste de origine confuză și convolută pentru un desen animat destul de simplu de sâmbătă dimineață, unul care a fost în diverse forme în ultimii 50 de ani.

O mulțime de adolescenți și un câine vorbesc rezolvă mistere. Invariabil, cel rău din spatele schemei este cineva pe care îl cunosc deja, deghizat într-o mască – și ar fi scăpat de ea dacă nu ar fi fost pentru acei copii care se încurcă. Filmul regizorului Tony Cervone , un veteran de animație cu o mulțime de experiențe în lumea Hanna-Barbera, știe că adulții (și probabil mulți spectatori mai tineri) sunt deja conștienți de aceste bătăi și trope familiare și se distrează cu ouă de Paște și meta , gaguri autoreferențiale. Stabilirea acestei lumi cu o culoare vibrantă și o energie plină de viață face de fapt o atracție destul de ridicată; este momentul în care complot-ul real începe ca lucrurile să se împiedice.

Începem când Shaggy este băiat (exprimat de Iain Armitage, vedeta „Young Sheldon”), stând la plaja de la Veneția, deznădăjduit în ciuda vremii frumoase pentru că nu are prieteni. Modul în care el întâlnește și numește amuzant un cățel neplăcut, Scooby Dooby Doo, este într-adevăr dulce și plin de inimă, iar mai mult din dispoziția blândă, autentică emoțională a acestor scene timpurii ar fi fost binevenită în tot. De asemenea, vedem că Shaggy și Scooby se conectează cu copiii cu care vor ajunge să formeze Mystery Inc. și dezvăluie sclipitori ai personalităților pe care le vor falsifica cu toții: curajos Fred, brainy Velma și brazen Daphne, cu nervosul Shaggy și dulce bombănind. Great Dane ridicând cu ezitare în spate. (La întâlnirea din noaptea de Halloween, se promit cu toții că nu vor face obiceiul să intre în case întunecate și înfiorătoare. Lucru sigur.)

Dar distracția drăguță a începuturilor echipei dă naștere unor anticipații neîncetate, fără încetare, pe măsură ce devin adulți tineri și abordează misterul central al filmului. „Scoob!“ are loc în zilele noastre, cu toată tehnologia și comoditățile oferite, dar adolescenții aderă la etosul grozav al francizei, până la hainele lor, exclamația ocazională de „jinkies!” și mașina de mister anacronică, alimentată cu flori, van Fred. Legendarul actor vocal Frank Welker – vocea originală a lui Fred – cântă Scooby-Doo de ani de zile și face acest lucru și aici. Will Forte (Shaggy), Gina Rodriguez (Velma), Amanda Seyfried (Daphne) și un Zac Efron ales în mod ideal (Fred) conduce rolul vedetelor cu actori de voce care se luptă din ce în ce mai mult pentru a face acest material interesant.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2020 258 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar