Savage Dog - Câine de lupta (2017) online subtitrat

Savage Dog
Savage Dog – Câine de lupta (2017)

O poveste stabilită în Indochina în 1959, o țară fără legi controlata de o clasa criminală: războinici vietnamezi și criminali europeni de război. Campul de muncă Den-Dhin-Chan este condus de patru bărbați periculoși. Cel mai rău este închisoare din țară, aici este un boxer irlandez, fostul campion Martin Tillman, și-a făcut un nume pentru el însuși, luptând împotriva turneelor ​​pe care criminali bogați joacă în evenimentele cu mize mari.
Fostul cascador și expert în genuri Jesse V. Johnson ( Pachetul, a cincea poruncă ) scoate acțiuni cu buget redus, care prezintă o serie de nume recunoscute ale listelor B de peste un deceniu pentru o audiență de cea mai mare parte de nișă. Savage Dog își poate ridica marginal profilul cu o premisă ceva mai ambițioasă, dar pare totuși destinat să găsească cele mai largi audiențe în formate de divertisment acasă.

Johnson, care a scris și scenariul, selectează un cadru interesant pentru film: regiunea vietnameză din Indochina în urma retragerii forțelor franceze la mijlocul anilor ’50. Vacumul de putere care a rezultat din prăbușirea stăpânirii coloniale a favorizat astfel ascensiunea conducătorilor locali și infiltrarea unei varietăți de fugari și criminali europeni nedoriti.

Printre ei, Martin Tilman (Scott Adkins din Expendables 2 ) este un fost boxer de campion și fugar IRA care s-a alăturat Legiunii Externe Franceze pentru a evita procesul în Marea Britanie, deși până în 1959 mai execută o pedeapsă de șase luni pentru agresarea unui ofițer superior de trei ani. mai devreme. Încarcerarea sa extinsă are mai mult de-a face cu valoarea sa pentru prizonieri decât amenințarea sa pentru societate. Comandantul taberei închisorii Steiner (Vladimir Kulich), fost ofițer SS nazist, și cameriera sa de criminali conduși de boxerul Rastignac (Marko Zaror din Machete Kills) se bazează pe Tilman pentru a genera bani, organizând lupte fără restricții între Tilman și alți prizonieri pentru o audiență de jucători dornici. A fost o cursă bună, dar când un operator britanic îl urmărește pe Tilman să caute custodie pentru ca irlandezul să poată fi judecat în Marea Britanie, Steiner îl eliberează în secret, mai degrabă decât să facă față perturbării operațiunii sale profitabile care ar rezulta dintr-o anchetă formală.

Lipsind un pașaport sau orice resurse personale după stintul său de închisoare, Tilman își ocupă un loc de angajat la un bar local pentru Valentine (Keith David), un veteran de expat american cu trecutul său umbrit. Este un scurt interludiu pașnic pentru Tilman, care profită de ocazie pentru a-l urmări pe Isabelle (Juju Chan din pumnul dragonului ), un local jumătate european vietnamez care chelneriță la bar sub protecția acerbă a lui Valentine. În scurt timp, Steiner îi face lui Tilman o propunere de a reveni în ring pentru o parte substanțială a preluării și luptătorul este de acord cu război, dar atunci când un meci riguros are drept consecință o tragedie, Tilman promite să se răzbune pe Steiner și pe capul său, indiferent de costuri.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 34m 2017 585 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar