San Andreas - Dezastrul din San Andreas (2015) online subtitrat

San Andreas
San Andreas – Dezastrul din San Andreas (2015)

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) și fosta lui soție își unesc forțele pentru a-și salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenția lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Într-un meci dintre un cutremur extrem de catastrofal din California și fosta stea luptătoare a transformat eroul de acțiune al filmului Dwayne Johnson (aka The Rock , suficient de bine aici cred, deși nu este creditat astfel), pe cine urmează să pariezi? În scop de film, acesta din urmă, desigur. Din moment ce suntem cu toții de acord cu asta, presupun că nu strica nimic pentru a vă informa că nu este aproape nimic surprinzător despre „San Andreas”.

Un fel de demn de remarcat, dacă nu este chiar remarcabil, atunci este că filmul funcționează la fel de bine ca și el, oferind piese de suspense cu adevărat suspans, în ciuda siguranței cuiva că toți din distribuția cu facturi de vârf pe care trebuie să le îngrijim cam va fi în regulă. Regia lui Brad Peyton este deosebit de eficientă în timpul scenelor puternice de dezastru, de la căderea barajului Hoover până la prinderea podului Golden Gate. Nu sunt sigur dacă a fost editarea sau propria mea suspendare de bună credință, dar scenele de distrugere în masă fabricate de CGI sunt cele mai realiste în acest mod pe care l-am văzut vreodată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 54m 2015 1.095 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar