Sam Was Here (2016) online subtitrat

Sam Was Here
Sam Was Here (2016)

California, Desert Mojave, 1998. Pe cer apare o strălucire ciudată. Sam, un vânzător de patruzeci și ceva de ani, călătorește prin puținele zone locuite ale deșertului californian în căutarea clienților, totuși totul pare pustiu. Mai mult, soția lui nu răspunde la apelurile sale. Este ca și cum toți lar evita. Când mașina se strica, Sam devine prizonier în mediul gol și ostil. Singur și fără contact uman timp de mai multe zile, ascultă continuu un talk-show pe singura stație radio locală.

Sam Was Here (cunoscut și sub numele de Nemesis) este primul scriitor / regizor Christophe Deroo lungmetraj. Este cunoscut pentru scurtmetraje, Kubitsuri Yokocho (2014), Polaris (2013) și Skom (2012).

Anul este 1998 și Sam ( Rusty Joiner) este un vânzător din ușă în ușă care se află în mod inexplicabil în mijlocul deșertului care încearcă să vândă tot ce vinde fără noroc. Se pare că se află într-un oraș renunțat, unde toată lumea trăiește într-o remorcă. Bate la mai multe uși și nimeni nu răspunde la niciuna. Nu eram familiarizat cu actorul Rusty Joiner înainte de a vedea acest film și am fost impresionat de cât de bine a purtat acest film de unul singur fiind singura persoană de pe ecran de cele mai multe ori. Sam încearcă să-și sune soția, care nu răspunde niciodată, iar el îi lasă mai multe mesaje. Este evident că au avut un argument, la care își cere scuze și, de asemenea, că au o fiică. Revelația că are o fiică ar putea explica de ce partenerul său pentru o bună porțiune a filmului este un ursuleț uriaș. Sam observă o lumină roșie ciudată pe cer, care îi reapare de mai multe ori. Conduce dintr-o locație pustie în alta ascultând o emisiune de radio locală găzduită de Eddy, care le cere oamenilor să sune și să se afle despre ceea ce le este în minte. Pe tot parcursul filmului, ascultătorii apelează pentru a discuta despre un ucigaș de copii care este pe cale să se dezlege.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 15m 2016 338 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar