Rush Hour 3 - Ora de vârf 3 (2007) online subtitrat

Rush Hour 3
Rush Hour 3 – Ora de vârf 3 (2007)

Filmul care dă un nou sens vorbei „Ce n-a văzut Parisul!„. În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, care reprezintă revenirea lui Chris Tucker pe marile ecrane după o pauză de șase ani, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, orașul luminilor, amenințat de fărădelegile uneia dintre cele mai periculoase triade din Hong Kong.

Au trecut șase ani de la „ Rush Hour 2 ” și, dacă nu credeți că regizorul Brett Ratner și vedetele sale, Chris Tucker și Jackie Chan , au petrecut tot timpul acesta refuzând ofertele pentru o continuare, se pare destul de probabil că acesta este un caz de a reveni încă o dată cu o găleată înainte ca puțul să se usuce. Tucker este din nou Carter, polițistul motormouth LAPD, care are întotdeauna probleme, iar Chan este din nou Lee, acei polițiști din Hong Kong au chemat să se asocieze cu el. Aceasta este, vă dați seama, o formulă. Un prieten de-al meu (cred că sunt eu) numește aceste filme Wunza. Știi, polițistul wunza LA și polițistul wunza din China și niciun tip cu wunza cu care vrei să te încurci.

Curios este că Carter este întotdeauna izgonit dintr-un concert de pedeapsă precum detaliile traficului și că este repartizat în cazuri super-importante care îi vor cere să investigheze culisele la Folies Bergere din Paris, etc. De data aceasta, unul dintre vechii prieteni ai lui Lee, ambasadorul Han , a fost împușcat într-o tentativă de asasinat în LA, probabil de o gașcă din Triada Chineză, care va fi la fel de la îndemână ca Mafia pentru comploturi de filme. Lee, în oraș ca garda de corp a ambasadorului, aleargă după trăgător într-una din acele scene imposibile de alergare ale lui Jackie Chan; obișnuiam să fim uimiți de cascadorii lui, dar în zilele noastre mă simt și mai uimit că poate încă fugi atât de departe.

Lee se partenează cu vechiul său prieten Carter, iar ei merg la spital pentru a-l pune la îndoială pe frumoasa fiică a ambasadorului Soo Yung (Zhang Jingchu). Aceasta produce cea mai amuzantă linie a filmului, de Carter: „Hai să mergem la magazinul de cadouri și să obținem un pic de ursuleț”. Soo Yung deținea un plic cu dovezi cheie pe care tatăl ei avea să le folosească în mărturie în fața Curții Mondiale. Plicul este, desigur, MacGuffin al acestui film și a fost furat de la Soo Yung la academia de karate.

Polițiștii merg acolo și au o luptă cu cel mai înalt om din lume (Sun Ming Ming). Cred că este același bărbat care s-a căsătorit recent și a fost cam de două ori mai înalt decât mireasa lui. Sau poate că este un alt tip înalt – naw, trebuie să fie același tip. Yao Ming, jucătorul de baschet, are doar 7 metri, 6 inci, iar Sun Ming Ming este de 7 metri, 9 inci. Un tip atât de înalt, în noaptea nunții sale putea să facă dragoste și să rezolve un Cub Rubik în același timp. Când Jackie Chan îl angajează în kung fu, el trebuie să apeleze la unele dintre abilitățile sale de alpinism.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 31m 2007 1.449 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar