Rush Hour 2 - Ora de vârf 2 (2001) online subtitrat

Rush Hour 2
Rush Hour 2 – Ora de vârf 2 (2001)

La patru zile după evenimentele din primul film, Detectivul Departamentului de Poliţie din Los Angeles James Carter (Chris Tucker) se află într-o vacanţă la Hong Kong pentru a-şi vizita prietenul cu care a colaborat în America, Inspectorul Lee (Jackie Chan). Distracţia este pusă pe pauză, totuşi, atunci când o bombă este detonată la Consulatul General al Statelor Unite, curmând viaţa a doi agenţi ce se aflau îninterior. Inspectorul Lee este repartizat să instrumenteze cazul, unul care devine personal atunci când descoperă că Ricky Tan, fostul partener al răposatului său tată, este cumva implicat.

Tan, care a fost suspectat că a avut un rol important în moartea lui Lee senior – cu toate că această implicare n-a putut fi niciodată dovedită -, este acum liderul triadelor. Serviciul Secret al Statelor Unite, condus de Agentul Sterling, şi Departamentul de Poliţie al oraşului Hong Kong, intră curând într-un conflict cu privire la jurisdicţie. Lee şi Carter nu se „încurcă” de formalităţi şi se duc amândoi la yachtul lui Tan unde organizează o petrecere.

Din cauza unor incidente foarte grave care se petrec pe acel yacht, Agentul Sterling îl învinovăţeşte pe Lee şi cere să fie scos din acest caz. Mai mult decât atât, lui Carter i se ordonă să se întoarcă în Los Angeles din cauza implicării sale în incidentele respective. Cu toate acestea, Lee şi Carter se întorc în Los Angeles împreună, iar în avion Carter îi povesteşte prietenului său că în fiecare operaţiune criminală de proporţii este implicat un bărbat foarte bogat pe care l-a reperat pe yachtul lui Tan şi care se comporta foarte ciudat. Coincidenţă sau nu, bogătanul este chiar din Los Angeles.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2001 1.266 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar