Run with the Hunted (2018) online subtitrat

Run with the Hunted
Run with the Hunted (2018)

Michael Pitt, Dree Hemingway și Ron Perlman joacă în thriller-ul lui Jon Swab despre un băiat adolescent care se încadrează cu o gașcă de tineri criminali.
Referințele literare vin zburând repede și furioase în thrillerul crimei lui Jon Swab, stabilit în mare parte în Tulsa, Oklahoma. Personajul central al filmului este văzut mai întâi ca un băiat tânăr care fuge după comiterea unei crime, doar pentru a se încadra cu un grup de „băieți pierduți” (și fete) criminali care își îndeplinesc actele ilegale sub conducerea unui adult de tip Fagin. Între acele semnificații către Peter Pan și Oliver Twist și omagiile stilistice ale cinematografului din anii 70, publicul poate fi iertat pentru că a crezut că cineastul ar putea încerca să muște mai mult decât poate mesteca.

Este păcat, pentru că poți vedea ce merge Run With the Hunted și, cel puțin pentru o perioadă, te găsești sperând să reușească. Filmul se mândrește cu o atmosferă înțepătoare, precum și cu performanțe de succes ale omului de frunte Michael Pitt și cu actori atât de buni de personaj, cum ar fi Ron Perlman și Isiah Whitlock Jr. Din păcate, elementele promițătoare nu se coagulează într-un întreg satisfăcător sau cuprinzător.

Povestea se învârte în jurul lui Oscar (Mitchell Paulsen, inițial), al cărui cel mai bun prieten este vecinul din apropiere Loux (Madilyn Kellam). Oscar este aproape de tatăl său (William Forsythe, un alt veteran de pe ecranul familiar), dar Loux are o perioadă mult mai grea acasă. Tatăl ei bețiv (Brad Carter) abuzează frecvent de ea și de fratele ei Amos (Evan Assante), determinând în cele din urmă Oscarul îngrozit să ia chestiunile în propriile mâini și să ucidă lotul în somn cu un poker de șemineu.

Oscar merge în fugă, ajungând cumva la Tulsa, unde întâlnește o adolescentă fugărită care se numește Peaches (Kylie Rogers). Îl aduce acasă la depozitul unde locuiește cu un grup de copii erăți la care se referă drept „familia ei de jucării sparte”. Aceștia îndeplinesc astfel de infracțiuni mărunte, cum ar fi vânzarea și ridicarea sacilor sub îndrumarea lui Sway (Mark Boone Junior, făcând obișnuita sa impresie puternică), care îl salută pe noul venit. „Ceea ce oferim aici este o educație”, anunță Sway. „Și eu, sunt directorul”.

Dacă Sway este directorul, atunci decanul școlii este gangsterul local Birdie (Perlman), care îl folosește pentru a antrena tinerii infractori pentru activități criminale mai mari și mai bune atunci când devin în vârstă. Birdie îi face plăcere instantaneu Oscarului spunk și îl ia sub aripa lui.

Peste cincisprezece ani mai târziu, când Oscarul acum (Pitt) și Peaches (Dree Hemingway de Starlet și Listen Up Philip ) încă lucrează pentru Birdie și acum sunt și un cuplu. Perioada ulterioară include o subplotă care implică o tânără (Sam Quartin), care începe să lucreze ca secretară pentru un investigator particular ornamental (Whitlock Jr.), care are legături cu Birdie. Când începe să facă întrebări despre un tânăr care a dispărut cu cincisprezece ani mai devreme, relația ei cu restul poveștii devine clară.

Regizorul / scenaristul Swab ( Let Me Make You a Martyr ) pare să vizeze o poveste de moralitate întunecată, mitică, dar nu poate oferi componentele necesare pentru a-l face să rezoneze pe deplin. Aluziile literare țesute în material se simt incomode și contrazise, ​​iar aspectele thriller-ului criminal, cu excepția unei secvențe bine orchestrate care implică un jaf la un magazin alimentar, produc rar suspans.

Și în ciuda performanțelor eficiente, nu simțim niciodată vreo legătură emoțională cu personajele subțire desenate. Destul de realist pentru a fi implauzibil și suficient de fantastic ca să pară ridicol, Run With the Hunted nu reușește să ne atragă spre viziunea sa excentrică. Pare mai mult decât puțin pierdut.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2020 225 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar