Rudderless (2014) online subtitrat

Rudderless
Rudderless (2014)

Un tată aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale demonstrative și versuri compuse de fiul lui. Șocat de descoperire și de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, Sam, tatăl, decide să fondeze o formație în speranța că va atinge catarsisul.

De la Tom Hanks la David Chase, se pare că există un subiect preferat pentru tipurile de media consacrate care apelează la regia de lungmetraj: băieții care formează o trupă rock. Cel mai recent să urmărească această cale neplăcută, dacă este neiginală, este actorul William H. Macy , care se dovedește o dramă muzicală câștigătoare, bine pregătită în „Rudderless”.

Macy a ales de asemenea să preia ceea ce un critic a etichetat recent cea mai suprasolicitată dintre premisele dramatice actuale: oamenii care se recuperează de la moartea unei persoane dragi. În acest caz, personajul agresat este un tată care în cele din urmă se numește Sam ( Billy Crudup ). Începem să-l vedem pe fiul său de vârstă universitară, Josh (Miles Hetzer), înregistrând câteva demo-uri de cântece pe care le-a scris. Apoi are loc o împușcare la colegiu, la care Josh participă și deodată băiatul este mort. Tatăl său și restul familiei sale, inutil să spun, sunt furtuni.

Doi ani mai târziu, Sam trăiește singur pe o barcă cu pânze, câștigând bani ca pictor de casă și bea mult. Următoarea urmărire îl conduce la un bar care are o noapte de simț deschis unde localnicii interpretează propriile melodii (toate compoziții și spectacole foarte credibile, întâmplător). Într-o noapte Sam are o idee sălbatică și se ridică și interpretează o melodie a lui Josh. Performanța nu numai că primește o reacție bună, ci îl câștigă și fan.

Tânărul care îl urmărește în afara barului, Quentin (Anton Yelchin), pare înclinat de ceea ce tocmai a auzit. Pare, de asemenea, un tânăr muzician nevoit pentru diverse tipuri de sprijin, inspirație și companie creativă. Sam, din motive evidente, nu este un tip ușor cu care să creezi o prietenie. Dar Quentin păstrează după el, mai ales în ceea ce privește calitatea melodiilor pe care le păstrează în mod misterios și, destul de curând, Sam nu doar că cântă mai mult, ci îi permite și tânărului său pal să cânte și să cânte back-up.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2014 368 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar