Romeo and Juliet: Beyond Words - Romeo și Julieta: dincolo de cuvinte online subtitrat

Romeo and Juliet: Beyond Words
Romeo and Juliet: Beyond Words – Romeo și Julieta: dincolo de cuvinte

Romeo și Juliet este unul dintre cele mai elocvente și mai atrăgătoare balete ale coregrafului Kenneth MacMillan; și este una dintre cele mai strălucitoare bijuterii din repertoriul The Royal Ballet.

Povestea „iubitorilor de stele” în setul renascentist violent, renascentist Verona, este destul de vie atunci când este văzută pe scenă cu proiectele somptuoase ale lui Nicholas Georgiadis și scorul memorabil al lui Sergei Prokofiev.
Acum, însă, suntem atrași mult mai aproape de realitatea vieții din zilele lui Romeo și Julieta cu o nouă versiune cinematografică a baletului, care îndepărtează acțiunea de pe scenă și pe străzile și palatele unde s-a dezvoltat. Este balet pentru audiențe din secolul XXI.
Realizatorii de film sunt William Trevitt și Michael Nunn, foștii balerini ai Royal Ballet, care au continuat să devină BalletBoyz original și sunt regizorii artistici ai trupei BalletBoyz, tot masculin.

Filmul a fost întotdeauna o parte integrantă a abordării lui Trevitt și Nunn și au construit un portofoliu solid de filme de dans. Pentru centenarul Primului Război Mondial, au filmat BalletBoyz ‘ Young Men pe locația pe câmpurile de luptă din nordul Franței, unde coregrafia originală a lui Iván Pérez a câștigat noi caracter.
Filmul Young Men a câștigat o serie de premii, inclusiv prestigiosul Rose d’Or la premiile de artă din Praga din 2017.
Nunn și Trevitt și-au păstrat întotdeauna legătura cu alma mater, The Royal Ballet, așa că au fost regizorii logici pentru a crea un film al uneia dintre producțiile de reper ale Balletului Regal.
Romeo și Julieta: Beyond Words a fost filmat la Budapesta și conține un amestec priceput de scene de stradă și interioare, aducând viață promiscuitatea obraz-cu-jowl a spațiilor publice, somptuosul palat Capulet și intimitatea emoționantă a întâlnirilor îndrăgostiților. Compoziția și paleta sa amintesc de picturile renascentiste.
Folosește partitura lui Prokofiev într-o înregistrare făcută la Royal Opera House de Royal Ballet Orchestra.

Distribuția urmează să moară, prezentând Crème de la Crème din The Royal Ballet: Francesca Hayward ca o Julietă emoționantă, dar și capricioasă, asemănătoare cu ceafă, William Bracewell ca Romeo înfocat și pasionat de Romeo, recent promovat principal Marcelino Sambé ca îndrăzneț Mercutio, Matthew Ball ca un Tybalt fascinant nuanțat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2019 395 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Romeo and Juliet: Beyond Words
  • Data lansari: 16-12-2019
  • Genul: Drama
  • Regizori: Michael Nunn
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar