Robinson Crusoe: The Wild Life (2016) online subtitrat

Robinson Crusoe: The Wild Life
Robinson Crusoe: The Wild Life (2016)

Pe o minusculă insulă exotică trăiește Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe. Vineri își dă seama primul că străinul eșuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a pleca să exploreze lumi noi. La rândul său, Crusoe înțelege repede că șansa lui de a supravieți pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri și celelalte animale. Nu e ușor la început, căci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, încet și sigur, ajung cu toții să trăiască în armonie. Dar, într-o zi, traiul lor liniștit e dat peste cap de sosirea a două pisici sălbatice care vin hotărâte să pună stăpânire pe insulă. Între Crusoe și grupul lui de amici și cele două pisici începe o bătălie care îi va face să descopere care e adevărata forță a prieteniei.

Robinson Crusoe este o operă literară clasică scrisă de Daniel Defoe la începutul secolului al XVIII-lea. Povestea implică personajul titular petrecut treizeci de ani înfipt pe o insulă pustie și de atunci a fost adaptat de zeci de ori în alte medii. Viața sălbatică este un film de animație adaptat de la Robinson Crusoe , din păcate, este grozav de dumnezeu. Filmul spera probabil să se strecoare sub radarul lansărilor de sfârșit de vară care, în general, bombardează sau trec neobservate de masă. Viața sălbatică este un film belgiano-francez, tradus în engleză și lansat într-un public naiv și lipsit de atenție. Eu, din păcate, am plătit bani buni pentru a vedea acest gunoi. Tu nu ar trebui să.

A spune că Viața sălbatică se bazează pe Robinson Crusoe este ca și cum ai spune că filmul Super Mario Bros este o reprezentare precisă a jocului propriu-zis. Filmul are elemente din povestea Crusoe , dar este atât de prost manipulat încât ești mai bine să citești cartea sau să vezi vreunul dintre filmele Crusoe care au ajuns înainte de asta. Povestea filmului este despre o grămadă de animale care cred că „insula lor paradisă” este întreaga lume și iluzia lor devine ruptă când naufragiatul Robinson Crusoe spală pe tărâm. Robinson Crusoe (Yuri Lowenthal), așa cum este descris în The Wild Life, este un idiot nefolositor care ar fi murit cu siguranță pe această insulă dacă animalele nu ar fi decis să-l ajute.

Filmul a decis că trebuie să aibă antagoniști care să condimenteze lucrurile pentru Crusoe și trupa sa veselă de animale. Acestea variază de la pirați și alte animale la propria prostie a lui Crusoe. Celelalte animale, fiind pisici de navă (adică pisicile care trăiesc pe corăbii și mănâncă rozătoare), reușesc să fie în realitate înfiorătoare și infidel. Există câteva momente penibile în film cu privire la pisici, crimă și sarcină. Sunt serios în legătură cu ultimul și este la fel de rău cum sună într-un film pentru copii.

Animația și acțiunea vocală sunt groaznice. Ați crede că studiourile vor încerca mai mult în timpul unui an de lansări animate excelente precum Finding Dory , Kubo and the Two Strings , Zootopia . Nu! Animația este doar îngrozitoare. Arată ca o animație leneșă din epoca pre- Toy Story (da, exagerez pentru efectul comedic, este încă groaznic). Personajele, dintre care majoritatea sunt animale, nu au nimic unic sau interesant despre ele, cu excepția lui Parrot, Mak / Tuesday (David Howard Thornton). Singura sa motivație este să plece de pe insulă și să vezi restul lumii, o idee pe care o repetă ad nauseam în caz că uiți. Restul actorilor vocali sunt aproape nedistinși unul de celălalt, cu excepția faptului că sunt animale diferite.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2016 575 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar