Rise of the Footsoldier Part II (2015) online subtitrat

Rise of the Footsoldier Part II
Rise of the Footsoldier Part II (2015)

„Voi muri cu demnitate”, proclamă Carlton Leach fotbal-hooligan-transformat-profesionist-criminal, dar există o mică nobilime prețioasă în urma Rise Of The Footsoldier din 2007 . Nu trebuie să fi văzut originalul pentru a cunoaște cauza fatalismului său, dar cu siguranță te va ajuta.

Revenind la pierderea celor mai buni prieteni și parteneri în crimă în infamele crime din Essex Range Rover din viața reală, paranoia lui Leach se manifestă cu ajutor în flashback-uri stropite de sânge. Narațiunea plină de clișee și personajele de susținere în două dimensiuni completează semifabricatele, în timp ce Leach pune angajamentele familiei pe spătarul în favoarea dezbrăcătoarelor și a cocsului în timp ce încearcă să iasă pe un nivel ridicat – în mai multe feluri.

Neoanele din anii 90 și casa de pian sunt la ordinea zilei, dar sub dezvăluirea îmbibată cu alcool se află faptul că este prea real faptul că zilele lui Carlton sunt numerotate. Nu poți acuza un bărbat că s-a înconjurat cu cei mai de încredere tovarăși ai săi în timp, dar Leach îl duce la nivelul următor, cu purtători de vânătoare și puștoaici cheli, care ar da domnului Hinx o fugă pentru banii săi. Scena clubului acasă și în străinătate oferă o formă de sanctuar pentru fostul tâlhar din West Ham – și o modalitate de a se dovedi în fața celor care cred că poate pierde legătura.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 51m 2015 321 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar