Rings - Avertizarea 3 (2017) online subtitrat

Rings
Rings – Avertizarea 3 (2017)

Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariția casetei ucigașe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinții adoptivi, Samara este închisă într-un puț, ceea ce dă naștere celebrului blestem. Ca multe alte filme de groază japoneze, și acesta se bazează pe imaginea neliniștitoare a unei fetițe cu păr lung și negru, care-i acoperă fața.

Concepția „ Inelului”Saga, dacă cumva ai reușit să o uiți, privește existența unei videoteci nemarcate care conține un scurt film suprarealist care se presupune a fi indescriptibil de ciudat, dar care seamănă mai mult cu un titlu de clasament la un festival de film subteran mai mic. Pentru majoritatea oamenilor, așezarea prin ceva de genul acesta ar fi destul de torturat, dar imediat după vizionare, primiți un apel telefonic cu vocea unei fetițe care spune „Șapte zile” și dacă nu faceți o copie a videoclipului și obțineți pe altcineva să-l urmărească în acea vreme, muriți o moarte hidoasă. Totul este legat de o fată pe nume Samara care a trăit o viață tristă, a murit violent și al cărei spirit bântuie videoclipul. Acum îi bântuie pe cei care o urmăresc și are tendința de a urca de pe ecranele de televiziune pentru a-și revendica victimele. Da, știu cât de stupid sună toate acestea, dar ai încredere în mine,

De data aceasta, povestea se concentrează pe câteva adolescente adorabile – Holt ( Alex Roe ) și Julia (Matilda Lutz) – de care se separă. Pleacă la facultate, rămâne acasă pentru a avea grijă de mama ei bolnavă. Ei promit să rămână în contact, dar când Holt pare să dispară, Julia merge până la colegiu pentru a afla ce se întâmplă. După ce a luat pensia de la profesorul său preferat, profesorul Gabriel ( Johnny Galecki)), Julia devine suspectă și îl urmărește spre o clădire a campusului, unde Gabriel și o serie de studenți încearcă să deblocheze secretele casetei urmărind-o și studiind efectele acesteia, având întotdeauna grijă ca și pe altcineva să vadă banda la fel de bine pentru a păstra ei în siguranță. Având în vedere că facilitățile arată mai degrabă ca un club care încearcă prea tare decât orice altceva, ceea ce cu iluminarea dispoziției și vibrația hipster, mi-ar plăcea să văd cum Gabriel a reușit să-și aprobe bugetul.

Odată ce Julia sfârșește vizionând filmul în sine pentru a-l salva temporar pe Holt după ce programul lui Gabriel trece inevitabil în lateral, cei doi pleacă într-o altă călătorie pentru a descoperi secretele din spatele Samara, în speranța de a-i aduce liniștea și de a-și salva pielea în procesul. De data aceasta, ei călătoresc într-un oraș aproape-fantomă, unde se presupune că rămășițele ei au fost înmormântate cu 12 ani mai devreme și unde o fată populară locală a dispărut cu 30 de ani mai devreme. De asemenea, cuplul reușește să descopere că copia videoclipului Iuliei pare să conțină un videoclip suplimentar în interiorul ei, în care sunt prezentate imagini noi ciudate, care corespund cu ciudatele halucinații pe care le are acum – da, filmul bântuit de Samara al blestematului are acum o tăiere de regizor extinsă! Alte intrigi apar sub forma lui Vincent D’Onofrio.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2017 678 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar