Ride (2014) online subtitrat

Ride
Ride (2014)

Ride este titlul unui film de comedie aparut pe 1 mai 2015 care a fost regizat de Helen Hunt, care a scris si scenariul. Cu o nota medie pe imdb, din pacate filmul nu a castigat niciun premiu, iar vorbind despre productia peliculei, toate filmarile s-au facut in Statele Unite ale Americii. Povestea incepe cu o mama care calatoreste spre California dupa acesta renunta la scoala pentru a deveni surfer.

„Călărește”, totuși, este un animal oarecum diferit. Hunt, care regizează propriul scenariu original, înfigă aspectul Allen-Meyers-Brooks din filmul de pe scena de deschidere, în care eroina ei Jackie se învârte cu fiul ei, colegial, Angelo ( Brenton Thwaites)) despre o scurtă poveste pe care a scris-o. Ritmul șobolan al dialogului, complet cu oamenii care vorbesc între ei și se trec unul pe celălalt, este foarte structurat, fiecare cuvânt și pauză ales cu grijă pentru a produce un anumit efect ritmic sau emoțional. Nimeni nu-l înlătură aici. Restul setării pentru poveste este la fel de meticulos, cu scene de dialog și fragmente de comedie fizică blocate la fel de meticulos ca orice puteți vedea într-o piesă de pe Broadway (una dintre cele mai inteligente este scena în care Angelo își alătură temerile mamei sale că se mișcă și el departe de ea, mergând-o prin parc, numărând fiecare pas pe parcurs). Deducem că acesta este un film despre învățarea de a da drumul, cu o poveste de cuib gol în centrul ei, și ne gândim că se va manifesta arătându-ne că Jackie este un ciudat de control,

Dar apoi Angelo pleacă la Veneția, California, pentru a-și vizita tatăl și noua familie o dată ultima dată înainte de facultate și decide impulsiv să renunțe și să stea doar pe plajă. Dintr-o dată, întregul temperament al filmului se schimbă și începi să-ți dai seama că relația strâmtă dintre o mamă singură și singurul ei fiu nu este povestea principală aici, ci o poartă spre realpoveste principală. Este suficient să spunem că, odată ce „Ride” se apropie pentru a explica de ce Jackie și Angelo sunt atât de incredibil, poate neschimbat apropiați (bâlbâi și schimbând în glume ca un frate și o soră sau un cuplu bătrân căsătorit) și apoi a decis Jackie să rămână în Veneția o vreme și învață să navighezi și să deschizi niște uși încuiate de mult în psihicul ei, filmul devine mai întunecat decât te așteptai să meargă; dar explorează acea întuneric cu o vorbă de câmpie care se ridică până la marginea psihodramei agonizate, dar cumva nu perfecționează niciodată acea senzație pe care Hunt a stabilit-o mai devreme. Acesta este un lucru remarcabil, care a necesitat instincte puternice pentru a scoate. Este ca și cum cineva ar fi împletit bucăți dintr-o dramă din arta franceză despre durere, suferință și represiune în „ Spanglish ” sau „ It’s Complicated, „fără ca un aspect să-l anuleze pe celălalt.

Filmul este înfocat, nervos și ușor rece în scenele din New York, dar odată ce acțiunea se mută spre plajele din Veneția, acesta încetinește considerabil și adecvat; ritmul valurilor dictează ritmul și culoarea filmului și are sens să aplici frânele la o poveste despre o femeie care vorbește mereu și muncește și aleargă peste tot și definește și clasează și descrie totul în viața ei. (Plângându-se despre LA, ea spune: „În momentul în care conduci la un muzeu, ai pierdut voința de a privi un tablou, deci este greu o decizie bazată pe cultură”).

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 33m 2014 400 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar