Ricki and the Flash (2015) online subtitrat

Ricki and the Flash
Ricki and the Flash (2015)

La două decenii după multi-premiatul Philadelphia, regizorul Jonathan Demme revine în atenție cu Ricky and the Flash, o dramedie cu Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la senectute. Eroina își dă seama că a venit vremea să lase în urmă deceniile de concerte explozive și relații ultra-mediatizate și să revină în sânul familiei de care s-a distanțat pe nesimțite. Faptul că fiul ei trece printr-un divorț neplăcut este poarta de intrare în cercul copiilor și al rudelor care o privesc inițial cu neîncredere. Au ei ceva de învățat de la sălbatica vocalistă și viziunea ei cu totul specială asupra lumii? Meryl Streep își asumă un rol cu totul nou– acela al unei cântărețe și chitariste de hard-rock – pentru regizorul laureat cu Oscar Jonathan Demme și scenarista, laureată a Academiei, Diablo Cody, în filmul Ricki and the Flash. Într-un film original, încărcat cu muzică live, Streep interpretează rolul lui Ricki Rendazzo, o eroină a chitarei care a comis o mulțime de greșeli când s-a hotărât să-și urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Întorcându-se acasă, Ricki are șansa de a-și ispăși păcatele și de a îndrepta lucrurile, punând în balanță muzica și familia. Streep joacă alături de fiica ei din viața reală, Mamie Gummer. Rick Springfield este un membru al formației Flash care o iubește pe Ricki, Kevin Kline apare în rolul fostului soț al lui Ricki și Audra McDonald în rolul actualei soții a lui Kline.

Vestea proastă este mai dură de detaliat în conștiință bună, ca un recenzor care conștientizează spoilerul. Filmul, nu o propunere atât de trădătoare pe cât sugerează trailerele sale, se deschide cu Ricki de la Streep, care îi conduce trupa prin „American Girl”, a lui Tom Petty. Dacă acești băieți stau un pic mai greu și mai strânși decât trupa ta de bară peste medie, este pentru că ar trebui să fie al naibii de bine. Chitaristul de plată și un timp romantic interesul lui Ricki Greg este Rick Springfield , un tip care se află în topul vremii, precum și un actor; basistul este regretatul Rick Rosas, compatriot de mult timp al lui Neil Young si altii; bateristul este Joe Vitale, care a venit cu Michael Stanley Band. Pe organ este menționat domnul Worrell. Acești veterinari, chiar și idolii adolescenți Springfield, sunt cu ochii relativ înrădăcinați, dar fac ca clientela mică a unui bar din Tarzana să fie destul de fericită. A doua zi este din nou la viața reală pentru frontwoman Ricki: o bandă de checkout la un magazin Total Foods, o versiune fictivă a unui lanț foarte organic, cu un mare apel burghez. Apoi, există apelul telefonic din trecut. Întotdeauna există un apel telefonic din trecut. În acest caz, este dintr-un trecut care stă pe o peluză îngrijită în spatele unui McMansion, într-un colac de sac și numindu-l pe Ricki „Linda” (numele dat).

Pete al lui Kevin Kline este fostul soț Ricki lăsat în vârf după ce i-a născut trei copii și a eșuat la nașul național. Dar este destul de o luptă pe care a făcut-o el însuși. Încă întrunit în Indiana, el are o viață profesională provocatoare, dar foarte profitabilă, o soție frumoasă și plină de sănătate a doua Maureen (Audra MacDonald) și este încă un tată implicat în acești trei copii adulți. Cea mai veche dintre ele, Julie ( Mamie Gummer, Fiica din viața reală a lui Streep) suferă o criză profundă după ruperea căsătoriei. Mama absentă Ricki / Linda, care nu s-a urcat într-un jet încă de mult înainte de crearea TSA, își îndeplinește datoria și este întâmpinată de resentimente supleante și ură de către Julie. Cu excepția faptului că Ricki lucrează de asemenea o magie transformațională asupra fiicei sale, îndreptându-și furia într-un principiu al plăcerii, care presupune obținerea manichiurilor prețioase pe vremea cu care va fi fostul soț al Julie. Ceilalți copii ai lui Ricki sunt puțin mai ambivalenți în legătură cu prezența ei bruscă; reiese că cel mai tânăr nici măcar nu intenționa să o invite la nunta sa. Și odată ce Maureen se întoarce de la vizita propriei familii, nu este prea încântată că nici Ricki este în preajmă.

Până acum, așa de bine. Unul dintre lucrurile cele mai frumoase despre film este cum evită clișeele în timp ce participă la convenție. Într-o noapte în uriașa bucătărie, Ricki îl întreabă pe Pete cu butonul în jos, de ce are vreun vas în congelator; el a spus că a fost prescris de către un coleg de serviciu pentru migrenele sale. Calea pentru o scenă de fumat WACKY este clară, dar Demme și Cody nu ne dau asta. Nici măcar nu arată că Ricki, Pete și Julie se aprind. Mai degrabă, filmul le arată într-o strălucire a unei familii semi-pietrate un pic mai târziu, maniacul eretofore Julie obținându-se în cele din urmă, odihnă, Ricki cântând unul dintre propriile melodii și Pete apucând cu propriile sale sentimente în mod clar foarte torturate despre trecutul său și femeia. acum a rămas în casa lui. Este chestii bune (și bineînțeles că sunt frumos descrise de actorii uniform mari),Ceva sălbatic ”și„ căsătorit cu mob. ”

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2015 468 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar