Rich in Love - Bogați în dragoste (2020) online subtitrat

Ricos de Amor
Rich in Love – Bogați în dragoste (2020)

Teto (Danilo Mequita) este moștenitorul unei averi masive de tomate. Nu, nu este o dactilografie. Tatăl său (Ernani Moraes) este un tomat muhfuhn MAGNATE, cu laboratoare pentru tomate inginerești, conac la o fermă de tomate și o întreagă corporație de tomate. În scena de deschidere, bătrânul oferă un tur al serii unor investitori și îi invită să verifice noul lor efort de marketing, o fântână cu suc de roșii și deschide ușa pentru a găsi cuplul cu smântână care face sex în fântână. Este destul de scena comică, vă spun.

Tăiați la O MAI MULTE ÎNTREPRINDERE. Teto se trezește alături de cucerirea întâmplătoare a femeii de aseară (ea NU este o roșie, te smulge) și îl face pe cel mai bun pal Igor (Jaffar Bambirra), care este fiul roșcătorilor de tomate, o trimite departe. Aceasta este de rutină. Este ziua lui, iar în această seară la Festivalul Tomate, domnul Tomato Prince va sărbători cu o luptă masivă de tomate și un concert la care mii de fani de tomate vor asculta un rap rap cu DJ – tomate? Mai este vreun alt lucru demn de rapit?

La această tomatopalooza Igor și Teto au un tiff. Igor îl cheamă pe privilegiul său de tip bogat: El ia lucrurile de la sine, nu muncește din greu (sau deloc, de fapt) și este un ticălos arogant, contrabandist și feminin, care are nevoie de o forță jurasică. (Ultima este evaluarea mea.) Convo-ul vine la îndemână atunci când Teto o întâlnește pe Paula (Giovanna Lancellotti). Cum se întâlnesc, s-ar putea să întrebi? Trebuie să-ți spun că aruncă o roșie la ea? Nu o fac. Tocmai ai sărit la acea concluzie și ai avut dreptate. Oricum, Teto îi minte și îi spune că este sărac, ceea ce înseamnă că unele jocuri vor trebui jucate atunci când ies pe date și, inevitabil, ea vrea să se întoarcă la locul lui.

În același timp, Teto și Igor se angajează într-o schemă și mai cockamamie: Nimeni nu-l cunoaște pe Teto la sediul corporativ International Amalgamated Tomato Conglomerates Inc., așa că jură să înceapă în partea de jos ca stagiar în loc să-l lase pe tatăl său să-i dea o slujbă plină de viață. Întorsurarea este că el și Igor se vor preface că sunt reciproc, astfel încât fiecare să înțeleagă cum este să fii celălalt. Acest scenariu absurd îl încurcă pe Monique (Lelle), un junior executant care se concediază și se împrietenește platonic cu Teto, și cu Alana (Fernanda Paes Leme), coordonatorul cougarish de tomate-trainee. Între timp, Paula tocmai a terminat școala de med și speră să dețină o reședință la un spital unde un medic priceput ține hărțuirea ei sexuală, așa că prietenele și colegii săi aproape doctori, Raissa (Bruna Griphao) și Katia (Jeniffer Dias) i-au strecurat mickey ocazional în cafeaua lui pentru a-l încetini.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 44m 2020 1.026 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar